Ultima oră

Chiojdeni: O copila si-a luat lumea-n cap

Ziarul de Vrancea
22 nov 2010 751 vizualizări
O copila de 13 ani a disparut de la domiciliu, din comuna Chiojdeni. Fata a plecat de acasa pe 14 noiembrie, iar parintii au anuntat politia

Adolescenta a fost data in urmarire generala si a fost gasita simbata, de politistii din Gugesti. Minora a fost incredintata familiei. (D. C.)


Adjud: Sofer de ocazie, dupa gratii


Un sofer certat cu legea a ajuns dupa gratii. Politistii din Adjud l-au identificat pe Iulian George P., 30 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Acesta era condamnat la cinci ani pentru infractiuni la regimul circulatiei. (D. C.)


Focsani: Tigari de contrabanda pe tren


Politistii de la Transporturi Feroviare au descoperit mai multe tigari de contrabanda. Intre statiile Marasesti si Focsani, politistii au luat-o la intrebari pe Adriana D., 45 ani, din municipiul Suceava, care avea asupra sa un numar de 850 pachete tigari, diferite marci. Acestea proveneau din Ucraina. Femeia s-a ales cu dosar penal. (D. C.)


Panciu: Cu Alfa in TIR


Un barbat din Panciu a fost ranit simbata seara in urma unui accident produs pe drumul ce leaga orasul de Tisita. Conducatorul unui autoturism Alfa Romeo, cu numere de Italia, a intrat in coliziune cu un autocamion oprit pe marginea soselei. Politistii incearca sa stabileasca daca vehiculul stationat era semnalizat corespunzator. Soferul camionului oprise pentru a schimba o roata. In urma impactului, pasagerul de pe bancheta din dreapta a masinii Alfa Romeo a fost ranit usor. (D. C.)


Focsani: Patron trimis in judecata


Stefan C., patronul unei societati comerciale din Focsani a fost trimis in judecata de procurori pentru ca a prejudiciat statul prin neplata de TVA. Valoarea estimata a TVA-ului neplatit se ridica la circa 22.000 lei, fapta comisa prin neinregistrarea in contabilitate a tuturor operatiunilor la barul pe care il detine in municipiu. (G. S.)


A furat de la tatal sau pentru a ajunge la Mera


Un barbat de 38 de ani din Cirligele a fost trimis in judecata pentru furt calificat dupa ce a sustras, in perioada 26 iunie-14 iulie cam tot ce i-a cazut in mina. Prima data, Gigel Paroiu a intrat, prin escaladarea gardului, in doua gospodarii de unde si-a insusit mai multe bunuri respectiv o bicicleta, o chiuveta si un set de baterii. Doi dintre pagubiti s-au constituit si parti civile cu valoarea prejudiciului, respectiv cu 5.000 de lei si cu 10 lei. Pentru ca voia sa ajunga la Mera, barbatul a "imprumutat" de pe islazul comunal un cal, apoi a furat din gospodaria tatalui sau un ham cu care a legat calul la o caruta, apartinind de asemenea tatalui sau. A fost depistat de oamenii legii la Mera "pilotind" caruta furata. Animalul a fost adus proprietarului, iar tatal inculpatului a renuntat la pretentii civile dupa ce si-a recuperat atelajul si hamul. (G. SAVA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.