Ultima oră

LIFE:Caru' cu Vedete: Delia a intrat intr-o depresie puternica dupa scandalul cu filmuletul erotic

Ziarul de Vrancea
18 nov 2010 626 vizualizări
Iata reclama interzisa pentru ca Beyonce este prea "buna"; Oana Zavoranu pleaca la Hollywood. A primit un rol de la regizorul filmului Saw 5

Oana il scarpina pe spate pe Viorel Lis ca sa-l incinga


Viorel Lis si sotia sa sunt un cuplu deja celebru prin afirmatiile pe care le fac. Oana si Viorel Lis sunt nelipsiti de la mai toate evenimentele mondene din Capitala. Ei nu au ratat nici lansarea unei noi game de produse cosmetice pentru ingrijirea unghiilor, cu prilejul careia doamna Lis a declarat cat de importanta este manichiura pentru viata ei sexuala. Orice femeie care se respecta stie ca trebuie sa aiba o manichiura ingrijita, felul in care arata unghiile o reprezinta, dar poate sa ii si condimenteze viata sexuala. De aceeasi parere este si Oana Lis, care ne-a declarat ca pentru ea manichiura este foarte importanta, mai ales in timpul partidelor de sex pe care le are cu Viorel. Ca sa-l incinga, Oana spune ca il mai scarpina din cand in cand pe domnul Lis pe spate. "Este foarte important sa ai manichiura ingrijita, conteaza si in pat. Pe mine Viorel ma mai pune sa il scarpin pe spate. Ii place cand imi fac unghiile rosii sau french", ne-a spus aceasta, scrie Cancan.


Delia a intrat intr-o depresie puternica dupa scandalul cu filmuletul erotic


Necazurile se tin parca lant de Delia. Cantareata s-a despartit recent de Florin Moldoveanu, se pare ca din cauza unor sms-uri primite de artista de la fostul ei iubit. Acum aparitia unui filmulet deocheat, in care apare in ipostaze erotice alaturi de Edi Iordanescu, a bagat-o pe Delia intr-o depresie puternica. Mama Deliei, Gina Mocanu, tatal vitreg si prietena cantaretei, Andreea Popescu, au comentat la Acces Direct de miercuri acest subiect delicat. "Delia nu trebuie sa se justifice. Nu face nimic altceva decat ce face orice femeie. La tinerete iti permiti tot felul de nebunii. Grav e ca cineva trage cu urechea in casa ei. Eu ma mandresc cu ea ca e frumoasa si ca mor barbatii dupa ea. Baietii cu care a fost sunt de calitate. Nu am nicio parere de rau. Imi pare rau de cine se uita pe gaura cheii", a precizat mama Deliei, anunta Click.


Oana Zavoranu pleaca la Hollywood. A primit un rol de la regizorul filmului Saw 5


Oana Zavoranu se pregateste sa plece in Statele Unite, la Hollywood, unde se pregateste sa intre in forta in lumea cinematografiei. Zavo e asteptata in State de David Hackl, nimeni altul decat regizorul partii a cincea a seriei horror "Saw", care i-a propus sa ia parte la noul sau proiect. E vorba tot de o productie "de groaza", al carei nume a ramas secret si in care Oana va juca rolul unei tinere autiste. Zilele trecute, vedeta a primit scenariul integral al filmului, dupa ce i-a cucerit pe americani cu un montaj avand cele mai bune momente ale ei din cariera de actrita. Desi exista posibilitatea colaborarii si cu alti regizori de la Hollywood, Oana ne-a declarat ca va pleca din tara abia dupa recursul impotriva mamei sale, care va incepe pe 24 noiembrie, informeaza Libertatea.


Impresarul Radu Groza i-a furat numele Annei Lesko


Un nou scandal sta sa izbucneasca in showbizul autohton. Anna Lesko a rupt-o definitiv cu impresarul ei dupa ce a aflat ca acesta si-a insusit numele ei de scena, fara macar sa o anunte. Mai mult, el ii datoreaza bani grei, pentru care artista l-a dat in judecata in urma cu cateva luni. Anna Lesko si Radu Groza nu mai formeaza un cuplu profesional inca de acum jumatate de an. Tensiunea din relatia lor a aparut in primavara, pe motiv ca artista nu mai primise bani pe concerte de luni bune si si-a cerut drepturile, insa nu a fost remunerata. Mai mult, potrivit surselor noastre, nemultumita de serviciile impresarului, Anna a decis sa-i scada comisionul, asa ca el nu si-a mai dat interesul sa-i faca rost de contracte. Si cum banul e ochiul Diavolului, iar Groza ii datora Annei peste 30.000 de euro, acum aproximativ sase luni, intre cei doi a rabufnit un scandal-monstru. Impresarul a aruncat vorbe grele, pe care cantareata le-a pus la inima si, astfel, Lesko a incetat sa mai creada intr-o colaborare corecta cu Radu Groza. Desi l-a somat de nenumarate ori dupa ruptura sa-i dea banii, acesta nu a facut-o. In consecinta, in iunie, artista l-a dat in judecata pentru a-si recupera cei peste 30.000 de euro, scrie Cancan.


Iata reclama interzisa pentru ca Beyonce este prea "buna"


La inceputul anului acesta, artista americana a lansat un nou parfum, intitula "Heat". Pentru spotul publicitar de promovare al parfumului, Beyonce a jucat chiar ea in rolul principal, intr-o maniera incredibil de sexy, cel putin pentru americani. Astfel, potrivit Tabu, "CNA"-ul din SUA a decis ca reclama nu mai poate fi difuzata inainte de ora 19.30, pentru ca nu este potrivita pentru minori, avand un caracter sexual. Decizia a fost luata dupa ce 14 persoane s-au considerat ofensate de respectiva reclama si au depus plangeri in acest sens. Desi in prima faza autoritatile au analizat cererile si le-au considerat nefondate, ulterior, dupa ce s-au uitat mai atent la reclama, au ajuns la concluzia ca aceasta are o incarcatura sexuala mult prea evidenta care ar putea dauna grav copiilor, anunta Click.


Mircea Stoian nu vrea sa mai auda de Pescariu: "Este sub demnitatea p**ii mele sa raspunda la astfel de provocari"


Colaboratul lui Dan Capatos in emisiunea "Un show pacatos", Mircea Stoian, a oferit un raspuns oficial dupa ce a fost atacat in mai multe randuri de Adrian Pescariu cu un limbaj foarte vulgar. "Declar ca am demarat procedurile legale pentru actionarea in judecata, pentru cumul de infractiuni, a numitului Adrian Pescariu, un individ cu un limbaj agramat si suburban, avid de publicitate ieftina. Toate afirmatiile facute de Pescariu in acele articole vor trebui probate in justitie, desi ma indoiesc de posibilitatea ca cineva sa poata dovedi vreodata, cu probe sau martori, cele afirmate cu reavointa de Pescariu, sau apartenenta la minoritatea sexuala mentionata. Nu consider necesar sa intru tarand alaturi de mine postul Antena 1 si pe cei de la "Un Show Pacatos" intr-un razboi mediatic degradant si inutil atat pentru mine cat si pentru cei cu care sunt sub contract, doar pentru a alimenta un scandal sordid si artificial, in beneficiul unui individ dubios, cunoscuta fiind aversiunea mea organica, exprimata public in mod repetat, fata de deviatiile de orice fel, inclusiv cele sexuale. Despagubirile substantiale pe care i le voi cere si cel mai probabil obtine, vor merge pentru ajutorarea copiilor nevoiasi de la o casa de orfani. Sau altfel spus, parafrazand limbajul suburban al celui pomenit mai sus pot spune ca "Este sub demnitatea p***ii mele sa raspunda la astfel de provocari fetide". Restul ramane de lamurit in Instanta", noteaza Stoian, informeaza Libertatea.



de Mircea Barzoi HotNews.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.