Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
3 nov 2010 514 vizualizări
Drum judetean inchis pentru refacerea caii ferate

Drumul judetean 204 B, intre Tataranu si Maicanesti, va fi inchis partial, timp de doua zile, pentru refacerea pasajului de trecere la calea ferata. "Astfel, la solicitarea Sucursalei Regionale CFR Galati, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Vrancea a avizat efectuarea unor lucrari de reparatie si ciuruire integrala la trecerea la nivel cu calea ferata a DJ 204 B, intre Tataranu si Maicanesti, pe linia magistrala 600 Faurei-Tecuci, intre statiile CFR Tataranu "" Bordeasca Noua", se arata intr-un comunicat al politiei. Lucrarea se efectueaza timp de doua zile. In prima zi se va inchide total pasajul timp de cinci ore, pentru ciuruire. A doua zi, pasajul va fi inchis din nou pentru acelasi interval. In aceasta perioada, in zona va fi un agent care va dirija circulatia. Politistii anunta si rutele ocolitoare. Astfel, soferii pot merge pe DN 2 N, Tataranu - Martinesti, DN 23 A, Martinesti - Mihalceni, DJ 202 F - Mihalceni - Satu Nou si DJ 202 Satu Nou - Maicanesti. In cele doua zile si circulatia trenurilor se va face cu restrictii. (D. C.)


Se cutremura pamintul la Odobesti!


Odobestenii vor invata astazi ce trebuie sa faca in cazul producerii unui cutremur si vor putea vedea cit de rapid pot interveni autoritatile daca acesta se soldeaza si cu pagube. In acest sens, cu incepere de la ora 11.00, va avea loc un exercitiu de alarmare publica pentru limitarea si inlaturarea unor situatii de urgenta generate de cutremur. Exercitiul va fi organizat de Comitetul local pentru Situatii de Urgenta (CLSU) al orasului in cooperare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. (R. M.)


Case de vacanta sparte de doi tineri


In ultimele zile, politistii vrinceni au organizat o actiune de amploare in urma careia au reusit sa prinda mai multi hoti din locuinte. George G., 27 ani, din comuna Soveja, si Ghita P., 28 ani, din comuna Suraia, sint cercetati in stare de libertate dupa ce in perioada aprilie-iulie 2010 au comis zece furturi din case de vacanta din Lepsa si Gresu. Prejudiciul, in valoare de aproximativ 12.000 lei, a fost recuperat in totalitate. Politistii focsaneni au efectuat sase perchezitii domicilare pentru a dovedi implicarea in mai multe spargeri si pentru doi tineri din comuna Urechesti. Astfel, Daniel C., 40 ani, si Danut C., 28 ani, sint acuzati ca in cursul anului au comis sase furturi in comuna. Prejudiciu a fost de aproximativ 20.000 lei. "Cercetarile continua cu principalii suspecti in stare de libertate, prejudiciul fiind recuperat in proportie de 60 la suta", spun politistii vrinceni. (D. C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.