Ultima oră

Turul Vrancei

Ziarul de Vrancea
30 sep 2010 686 vizualizări
Autobuzul 6 circula prin Bahne

SC Transport Public SA Focsani va introduce de luni, 4 octombrie, un nou traseu, momentan experimental, pentru zona Bahne. Microbuzul numarul "6" va circula din ora in ora, pe traseul Obor (Autogara noua) "" Spital - Casa Cartii "" Colegiul Unirea "" Politie "" Piata Bahne "" Panduri "" Brailei "" Liceul 1 "" Sud si retur. "Traseul va fi experimental, vom mai putea modifica statii in cazul in care oamenii nu sint multumiti. Era necesar traseul «6» pentru ca in Bahne nu avem nici un microbuz. Deja am inceput sa punem afise la blocuri si licee sa anuntam ruta. Autobuzul «6» leaga majoritatea liceelor din Focsani, dar se adreseaza si oamenilor care lucreaza in aceasta parte a orasului. Pe traseu vor merge numai microbuze din cauza stradutelor inguste pe care trebuie sa le strabatem", ne-a spus Ion Diaconu, directorul Transport Public Focsani. Tot de luni, pe linga un autobuz nou in Focsani, calatorii mai au o surpriza, aceea a scumpirii cu 10 bani a tarifului. Pretul unui bilet va creste de la 1,4 lei la 1,5 lei. (I. C.)


Militarii din Focsani, la o noua misiune in Afganistan


Militarii de la Brigada 8 Artilerie Mixta "Alexandru Ioan Cuza" se pregatesc pentru o noua misiune in cel mai fierbinte punct de pe glob. Pe 1 octombrie, incepind cu ora 11.00, la sediul Brigazii 8 va avea loc ceremonia militara prilejuita de plecarea in Afganistan a Echipei Operationale de Consiliere si Legatura - tip garnizoana nr. 5 (O.M.L.T.-5). în cadrul activitatii, vor avea loc apelul solemn, serviciul religios, citirea extrasului din ordinul de operatii si defilarea detasamentului de militari care pleaca in misiune. Acestia ii vor inlocui pe colegii lor care au plecat in misiune in martie. (R. M.)


"Mai Mult Verde" pentru focsaneni


Directia de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focsani si Asociatia "Mai Mult Verde" vor incheia un acord in vederea amenajarii unui spatiu verde si de joaca, pe raza municipiului."DDSP Focsani si-a manifestat sprijinul in participarea la acest proiect prin identificarea unei suprafete de teren aflata in administrarea sa, respectiv in zona Bahne - Str. Aleea Caminului, precum si prin sustinerea unor operatiuni necesare amenajarii si prin administrarea ulterioara a obiectivului amenajat", dupa cum se arata in raportul proiectului de hotarire. Proiectul va fi finantat de asociatia "Mai Mult Verde" in colaborare cu Raiffeisen Bank, spatiul pus la dispozitie avind o suprafata de 600mp. Acordul de parteneriat este pe o durata de 5 ani, cu posibilitatea prelungirii acestuia, prin consensul celor doua parti. (G. D.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.