Ultima oră

Bogdan Matisan: Sint «primar» pentru citeva zile

Iulia Crețu
10 aug 2010 726 vizualizări
Prin Primaria Focsani bate vint de ¦ vacanta. Incepind cu aceasta saptamina, edilul Decebal Bacinschi si-a luat concediu de odihna, la fel si purtatorul sau de cuvint, Dan Cazaciuc.

Inaintea lui Bacinschi, la odihna a atentat si viceprimarul liberal Vasile Dobre, acesta absentind motivat de la sedinta extraordinara a Consiliului Local Focsani de saptamina trecuta. Treburile din administratia locala au ramas in sarcina celui de-al doilea viceprimar, social democratul Bogdan Matisan. Acesta spune ca functia temporara de "primar" nu-i tocmai "onorifica" pentru ca "nu ne vedem capul de atita treaba prin oras". "Sint responsabil de treburile administratiei, sint «primar» pentru citeva zile. Domnul Dobre revine saptamina viitoare. Agenda de lucru este plina: trebuie sa vad stadiul plombarilor si sa incepem sa tundem din nou iarba si gardurile vii. De asemenea, avem de lucru si la pregatirea stadionului pentru noul sezon. Este destul de greu sa impartim treburile la Directia de Dezvoltare, unde s-au operat si disponibilizari. Nu-i putem tine pe angajati peste program, doar ii rugam sa munceasca mai cu simt de raspundere pentru ca volumul de lucru este foarte mare", ne-a declarat viceprimarul Bogdan Matisan. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.