Ultima oră

Nunta cu greutate in familia lui Dumitru Dila

Dan Chiriac
26 iul 2010 19534 vizualizări
Directorul Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Vrancea si-a condus fiica la altar u 350 de invitati au avut parte de o nunta de cinci stele la Casa Armatei u mirii se pregatesc de luna de miere, ce cuprinde un sejur in Indonezia u inspectorul de la rutier, Catalin Manea, s-a casatorit tot la Casa Armatei, aseara

Dupa o saptamina de la cununia civila Seful Comisariatui Judetan pentru Protectia Consumatorilor si-a maritat simbata seara fata, Oana Iuliana. Nunta cu mult rafinament a avut loc la Casa Armatei, in prezenta a peste 350 de invitati. Mireasa a fost imbracata intr-o superba rochie realizata la o casa de moda din Spania.


Oana Iuliana Dila s-a casatorit cu cel cu care se iubeste de opt ani, Mihai Alexandru Papuc, fiul unor cunoscuti medici din Focsani.

Cununia religioasa a avut loc la Biserica "Donie" si a fost oficiata de un sobor de cinci preoti, acompaniati de Corul "Pastorala", dirijat de profesorul Dumitru Sandulachi. La iesirea din biserica, cei doi miri au dat drumul impreuna unui stol de porumbei.


Petrecerea a continuat la Casa Armatei, unde au sosit rudele, prietenii si colegii mirilor de la Autoritatea Natioanala a Vamilor si Spitalul Municipal de Urgenta Bucuresti, dar si a socrilor din judetele Vrancea, Gorj, Botosani, Suceava, Iasi, Braila, Buzau, dar si din capitala. Printre cei care au participat la eveniment s-au aflat si profesorul mirelui, conf. dr. Radu Radulescu de la Spitalul Municipal de Urgenta Bucuresti si profesorul Dan Pauna, directorul centrului zonal Focsani al Universitatii "George Baritiu".


Lumea politica locala a fost la rindul sau bine reprezentata de tot spectrul sau Senatorul PDL de Vrancea Sorina Placinta a sosit impreuna cu familia Vraciu. Nu au lispit consilierul judetan PNL, Nicu Mazere, consilierul judetan PSD Ionela Dodu, mama nasului, Fanica Popa, presedintele organizatiei PNL Bolotesti, dar si primarii Costel Plesa, Soveja si Ion Sticlaru, Mera. Printre oamenii de afaceri aflati la eveniment s-au aflat Stan Sima, Valentin Rezmerita, Georgel Costache, Marcel Doaga, Nicusor Epure, Constantin Nistoroiu, Liviu Jelea, Vasile Bordea, George David, Nicu Taranu, Mihai Spulber.


Invitatii au fost intimpinati de miri, nasi si socri intr-un mod original. Paharele cu sampanie erau asezate pe o rochie alba imensa pe post de fata de masa, din mijlocul careia iesea in fata fiecarui oaspete o fetita care aducea paharele pline cu sampanie. Atmosfera a fost intretinuta de formatia Select Band din Bucuresti,(selectata personal de miri cu ocazia unui recent tirg de nunti ce-a avut loc in capitala) formata din instrumentisti profesionisti la diverse instrumente, dintre care unul inedit la nai din sticla, solisti de la Scoala Vedetelor dar si laureati la diferite editii ale Cerbului de Aur. Aranjamentele florale au fost facute din orhidee si griu, semn al prosperitatii.


Sala a fost decorata intr-o superba combinatie mov/lila. Meniul a fost pe masura, iar invitatii au putut gusta inca de la inceput din cele 17 componente ale aperitivului, printre care somon fume, caviar, diferite sortimente de brinza si preparate din carne. Au urmat file de somon cu cartofi nature, traditionalele sarmalute in foi de vita si varza, rosii umplute, friptura din muschiulet de porc impletit, frigarui din carne de pui.


Desertul l-a constituit o fintina de ciocolata si salata de fructe. La acelasi capitol tortul miresei a avut cinci etaje dispuse intr-o forma ingeniosa, cu crema de zmeura si fructe de padure si ornat cu orhidee. Petrecaretii s-au distrat pina in zori, iar mirii se pregatesc acum de o luna de miere impartita in doua. Mai intii la Sighisoara, apoi un sejur exotic, in Indonezia, in insulele Bali. Aseara, la Casa Armatei, a avut loc o alta nunta de calibru. Inspectorul Catalin Manea, de la Serviciul Politiei Rutiere s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Adriana Neagu, 24 ani. Multi politisti au venit la petrecerea colegului lor, care a durat de asemenea pina la primele ore ale diminetii. (Dan CHIRIAC)






















În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.