Ultima oră

ENET are nevoie de paznici inarmati

Doina Ganea
17 iun 2010 762 vizualizări
ENET SA Focsani, societatea de termoficare a municipiului, se pregateste sa achizitioneze patru posturi de servicii de paza pentru sediile sale din Bd. Cuza Voda si Bd. Bucuresti.

Pentru acestea, societatea este pregatita sa cheltuiasca 167.000 de lei, criteriul de atribuire fiind insa pretul cel mai scazut. Asigurarea celor patru posturi de paza permanente organizate in trei schimburi va avea in vedere un post inarmat la sediul din Cuza Voda - Serviciu Comercial, un post fix neinarmat la sediul din Bd. Bucuresti, in post de paza mobil neinarmat de patrulare in incinta societatii, 24 din 24 ore, si un alt post de paza mobil neinarmat de patrulare in incinta societatii, de 12 ore pe zi, intre orele 19.00 si 07.00. "Noi de ani buni nu mai avem paznicii nostri si sintem nevoiti sa apelam la servicii de paza specializate. Am avut anul trecut o firma din Tg Mures care are aici reprezentanta, dar am primit oferte si de la alte firme. Cum ar fi Politia Comunitara aflata in subordinea Primariei Focsani, dar vreau sa va spun ca cei de acolo au cele mai mari tarife", ne-a declarat directorul ENET SA, societate aflata tot in subordinea municipalitatii. Data limita de depunere a ofertelor este 23 iunie, la orele 15.00, iar cea a deschiderii ofertelor este pe 24 iunie, la orele 18.00. (D. GANEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.