Ultima oră

Angajatii AJOFM au invatat meserie la Paris

Daniel Garleanu
3 iun 2010 1023 vizualizări
Personalul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Vrancea a realizat o vizita in capitala Frantei, Paris, cu scopul de a fura din metodele strainilor de formare profesionala si plasarea fortei de munca in piata.

Astfel, in perioada 1-7 mai angajatii Serviciului Public de Ocupare au deprins cunostinte noi in domeniul sistemelor informatice si al utilizarii TIC, au vizitat o unitate teritoriala de ocupare franceza si au luat parte la prezentari ale bunelor practici pe partea de plasare a fortei de munca. Prin acest proiect se mai urmareste si dezvoltarea unui parteneriat transnational care sa contribuie la cresterea competentelor pentru furnizarea serviciilor de ocupare. "Expertiza pe care partenerul transnational o detine a constituit pentru AJOFM Vrancea un potential catalizator in procesul de crestere a calitatii si eficientei serviciilor publice de ocupare si de imbunatatire a transparentei la nivelul interventiilor in piata muncii locala", a transmis managerul proiectului, Marina Dantis. Grupul AJOFM, alcatuit din 20 de functionari si coordonatorul grupului, a fost indrumat in derularea activitatilor in capitala Frantei de 10 experti francezi. Proiectul prin care vrincenii au beneficiat de o excursie in interes de serviciu se numeste Calitate, Eficienta si Transparenta in Serviciul Public de Ocupare finantat de UE in cadrul POSDRU 2007 "" 2013, Axa 4 "" "Modernizarea Serviciului Public de Ocupare", Domeniul Major de Interventie 4.2 "" "Formarea personalului propriu al Serviciului Public de Ocupare". (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.