Ultima oră

Postul de sef al DIICOT Vrancea, scos la concurs

Nicoleta Cristea
6 mai 2010 1089 vizualizări
Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Vrancea isi cauta procuror sef

Structura centrala a anuntat scoaterea la concurs a mai multor posturi de procurori sefi peste birourile din tara, printre acestea fiind inclus si cel de la Vrancea. In acest moment, unitatea din Vrancea este condusa de procurorul sef Gheorghe Stanciu, acesta precizind ca inca nu s-a decis asupra participarii sau nu la concurs. Candidaturile pot fi depuse pina pe 2 iunie, datele concursului propriu-zis urmind a fi definitivate ulterior. Candidaturile trebuie insotite de curriculum vitae, un proiect privind exercitarea atributiilor specifice functiei de conducere pentru care se candideaza si orice alte acte considerate relevante. Relatii suplimentare pot fi obtinute de la Biroul de resurse umane, studii si perfectionare profesionala, la telefon 021/31.11.984 sau pe site-ul DIICOT. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.