Ultima oră

Berbece ii face loc lui Cristian in fruntea Garzii de Mediu

Iulia Crețu
3 mai 2010 1758 vizualizări
Ieri, la Garda Judeteana de Mediu Vrancea s-a predat stafeta intre doi directori sprijiniti la un moment dat de Partidul Democrat Liberal.

Pentru Gheorghita Berbece, ieri a fost ultima zi de lucru ca sef, in locul sau venind Aurel Cristian, fost comisar sef, care s-a batut in instanta pentru postul sau, desi partidul, prin Alin Trasculescu, s-a dezis de el. Gheorghita Berbece a precizat ca este hotarit sa participe la concursul pentru sefie, cind acesta va fi organizat de Garda Nationala de Mediu. "De miine (n.r. azi) ma intorc acasa, astazi (n.r. ieri) a fost ultima zi de lucru. Domnul Aurel Cristian a venit la Garda si am facut procesul verbal de predare-primire. Astept sa se linisteasca lucrurile si cu siguranta voi participa la concursul pentru sefie. Domnului Aurel Cristian nu am ce sfaturi sa ii dau, nu este nou in sistem, stie foarte bine ce are de facut", ne-a declarat Gheorghita Berbece. Situatia in cazul conducerii Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu nu este certa, mai ales ca pe fotoliul de director se afla in prezent un om pe care formatiunea aflata la guvernare nu l-a vazut pe la partid de cind fostul presedinte al PDL, Jan Vraciu, a batut pasul inapoi de la conducerea democratilor. De altfel, Aurel Cristian este un apropiat al fostului senator de Vrancea care si el se pregateste in aceste zile sa revina pe o functie publica, pe un post de director in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.