Ultima oră

Patru plus unu pentru sefia Politiei?

Dan Chiriac
30 apr 2010 1143 vizualizări
In ultima zi de inscrieri, cei interesati si-au luat cite o zi de concediu

Astazi este ultima zi pentru inscriere la IGPR, astfel incit mai multi ofiteri si-au luat cite o zi de concediu pentru a putea merge la Bucuresti cu dosarele complete. Sursele noastre spun ca la IGPR isi vor depune candidatura pina miine cel putin patru ofiteri din Vrancea, semn ca sprijinul politic necesar nu s-a transat inca destul de clar la Bucuresti. Lucrurile in privinta unora au devenit clare in momentul cind au solicitat de la Serviciul Resurse Umane sau de la medicul institutiei diferite acte necesare inscrierii. Desi se vorbea ca interimarul Victor Norocea nu este interesat de post, acesta va participa la examen pentru a avansa. Sursele noastre spun ca, alaturi de colegul Neculai Braileanu, comisarul sef Victor Norocea a solicitat adeverinta medicala necesara inscrierii la concurs, semn ca rivneste sa se mute din biroul de adjunct. Acesta va candida alaturi de fostul adjunct Ionel Popescu si de fostul sef de la unitatile din Odobesti si Panciu, Neculai Braileanu. Candidaturile celor trei erau confirmate ieri de surse din politie. Seful de la Cercetari Penale, comsiarul sef Georgel Badiu, cel care si-a anuntat primul intentia de a merge la concurs, este in concediu azi, cel mai probabil tot pentru a-si depune dosarul de candidatura. Daca cei patru ofiteri par a fi siguri de prezenta la examenul programat pe 20 mai, singura mare incertitudine pare sa vina din partea comisarului sef Gabriel Stefanescu. Vazut de colegi ca un apropiat al liderului PDL Vrancea, acesta are nevoie de o derogare, in conditiile in care nu are trei ani de experienta intr-o functie de conducere, potrivit anuntului de recrutare facut public de Politia Nationala. Gabriel Stefanescu urmeaza sa ia o decizie finala azi, cind se va incheia perioada de inscrieri la concurs. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 3 ore, 4 minute, 8 secunde
SUCCES TUTUROR. SA CASTIGE CINE MERITA NU CINE ARE PEDELEI IN SPATE...PEDELEII SA SE DUCA DRACULUI IN EXIL CA ASA NE_AM SATURAT DE PROSTI SI FARISEI....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.