Ultima oră

Coman Andrei a vrut sa trimita dosarul inapoi la parchet

Nicoleta Cristea
22 apr 2010 937 vizualizări
Fostul director adjunct al Casei de Pensii Vrancea, Coman Andrei, a incercat sa retrimita procurorilor dosarul in care este judecat pentru dare de mita

Solicitarea a fost facuta la Curtea de Apel Galati, unde se judeca apelul dosarului, Coman Andrei invocind exceptia de nulitate a actului de sesizare a instantei. Magistratii galateni au respins insa exceptia, urmind ca dosarul sa intre la discutiile pe fond la termenul urmator. Fostul director a fost condamnat la Tribunalul Vrancea in toamna anului trecut la 3 ani cu suspendare pentru luare de mita. Dosarul a fost finalizat pentru a doua oara la fond, la Tribunalul Vrancea, dupa ce in 2007 acesta fusese achitat. La tribunal s-a dispus de asemenea si confiscarea a 15.700 lei de la Andrei, suma despre care procurorii anticoruptie spuneau ca ar fi mita data de acesta. Coman Andrei a fost acuzat de procurorii DNA ca ar fi luat mita 15.700 de lei de la SC Camandu Impex SRL Vaslui pentru a aranja o licitatie publica in favoarea acestei firme, al carei administrator era fostul director al CJP Vaslui. Denuntatorul a fost chiar administratorul firmei vasluiene, Constantin Barbieru, care a facut publica povestea dupa ce a fost verificat de Garda Financiara. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 7 ore, 15 minute, 12 secunde
In cfazul in care va intereseaza, denuntatorul constantin barbieru a decedat luna trecuta
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.