Ultima oră

Aprilie, luna de instruire pentru magistratii vrinceni

Nicoleta Cristea
8 apr 2010 675 vizualizări
Patru magistrati vrinceni vor participa luna aceasta la diferite seminarii organizate de Institutul National al Magistraturii (INM). Potrivit listei facute publice de INM, primul magistrat care va merge la instruire, timp de doua zile, este judecatoarea Rodica Neagu, din cadrul sectiei penale a Tribunalului Vrancea

Aceasta va participa la un seminar de drept comunitar, la Birlad, care va demara pe 12 luna aceasta. Si procurorul Cristi Florin Tirlea, din cadrul Parchetului Judetean, a fost selectat de INM pentru participarea la un seminar pe tema spalarii de bani, la Bucuresti, in perioada 14 "" 16 aprilie. Pe aceeasi tema se va instrui si procuroarea Sandica Apostolescu, din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata, biroul teritorial Vrancea, seminarul la care va participa aceasta fiind programat sa demareze pe 22 aprilie, la Iasi. Judecatoarea Simona Florica Nicolau va participa la rindul sau la un seminar organizat de INM la Bucuresti, pe tema dreptului bancar, incepind cu 29 aprilie. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.