Ultima oră

Marius Avram ramine in arest

Nicoleta Cristea
1 apr 2010 1037 vizualizări
Penitenciarul asteapta o decizie definitiva pentru a-l elibera pe focsaneanul acuzat de trafic de droguri u decizia de a restitui cauza procurorilor, dar si cea referitoare la eliberare vor fi dezbatute la Galati

Focsaneanul Marius Iulian Avram va fi inca judecat in instanta. Cu toate ca a obtinut de la Tribunalul Vrancea o solutie prin care cauza sa si a matusii sale, Lenuta Soare, ar trebui sa fie retrimisa procurorilor pentru refacerea urmaririi penale, dosarul este inca activ. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Biroul Teritorial Vrancea au atacat aceasta solutie, astfel incit decizia finala va fi luata la Curtea de Apel Galati. De altfel, nici inlocuirea masurii arestarii preventive a acestuia nu a fost pusa in aplicare. "Pina cind decizia Tribunalului Vrancea nu ramine definitiva, si nu primim nici o decizie in acest sens, Marius Iulian Avram ramine in arest. Nu a fost pus in libertate", ne-a spus directorul Penitenciarului Focsani, comisarul sef Ion Dita. La Tribunalul Vrancea se luase decizia ca Avram, cercetat si condamnat in lipsa in urma cu un an la 11 ani de inchisoare pentru trafic de droguri, sa fie pus in libertate. Daca la Curtea de Apel Galati se va mentine decizia, Avram nu va avea voie sa intre in legatura cu martorii din dosar, cu matusa sa, si nici cu prietena lui, Alina Andreea Cojocaru, fosta "Miss Bikini". Pe numele lui Avram exista un mandat de arestare inca din aprilie 2007 emis de Tribunalul Vrancea, el fiind saltat de fapt abia la inceputul acestui an. Cei doi au fost condamnati in urma cu un an, Lenuta Soare fiind mai norocoasa, pedeapsa de 6 luni inchisoare fiindu-i suspendata. Ulterior, dupa ce Avram a fost extradat din Italia, acesta a solicitat rejudecarea dosarului, adica tocmai speta care a fost trimisa inapoi procurorilor pentru refacerea cercetarilor. Cei doi inculpati au fost trimsi in judecata sub acuzatia ca ar fi oferit spre vinzare droguri de mare risc mai multor persoane, printre care si unui ofiter sub acoperire. Marfa, spun procurorii, ar fi fost adusa de cei doi din strainatate, cocaina din Italia si hasisul din Spania. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.