Ultima oră

Ultima crima din 2009 a ajuns in instanta

Nicoleta Cristea
19 mar 2010 571 vizualizări
Petrica Clapon, tinarul de 27 de ani din comuna Paunesti acuzat ca si-a injunghiat tatal la pomana porcului, a fost trimis in judecata. Clapon va fi cercetat in stare de arest preventiv pentru omor calificat, anchetatorii precizind ca acesta a avut intentia de a-i suprima viata tatalui sau

Potrivit rechizitoriului, incidentul s-a petrecut pe fondul consumului de alcool, pe 30 decembrie 2009, chiar dupa ce tatal si fiul sacrificasera porcul din gospodarie si bausera impreuna patru litri de vin. Se pare ca initial, Petrica Clapon s-a certat cu mama sa, iar tatal a intervenit pentru a-si apara consoarta. Pina la urma, gestul lui Gheorghe Clapon avea sa ii fie fatal, fiul luind cutitul cu care taiase porcul cu citeva ore inainte, si l-a lovit pe tatal sau in zona fetei. Desi imediat dupa incident a fost chemata ambulanta, iar Gheorghe Clapon a fost transportat la spital, medicii nu au reusit sa il salveze. Gheorghe Clapol, in virsta de 55 ani, a murit la Spitalul Judetean de Urgenta din Focsani, in zorii zilei de 31 decembrie. La scurt timp, tinarul a fost ridicat de politisti si retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta, iar judecatorii au considerat ca se impune arestarea preventiva. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.