Ultima oră

Enache Manolache, favorit pentru postul de sef al Politiei

Dan Chiriac
1 mar 2010 2847 vizualizări
Acesta ar putea face echipa cu Gabi Stefanescu si George Badiu

Inspectoratul General al Politiei Romane ar putea anunta astazi numele celui care va fi imputernicit la comanda Politiei vrincene, cel putin pina la organizarea unui concurs. Ieri a fost ultima zi de munca a fostului inspector sef, comisarul sef Sandel Doaga, care si-a strins lucrurile si a lasat liber biroul. Cele mai mari sanse de a prelua functia le are comisarul sef Enache Manolache, aflat in prezent in "exil" la Serviciul de Investigatii Criminale (SIC). Acesta a lucrat multi ani la Economic, unde a instrumentat si dosarul in care este inculpat Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean, dar a fost mutat recent la SIC. Surse din sistem spun ca un "veto" din partea baronului, aflat in relatii destul de apropiate cu ministrul de Interne, Vasile Blaga, ar putea sa-l opreasca pe Enache Manolache sa preia aceasta functie, peste capul celor din PD-L Vrancea. Favorit pentru functie este dat insa si comisarul sef Gabi Stefanescu, aflat in relatii de buna amicitie cu deputatul Alin Trasculescu, presedintele PD-L Vrancea. De altfel, sursele noastre spun ca cei din PD-L au discutat inca de la inceputul anului cu cei doi ofiteri, care au acceptat sa faca echipa in fruntea Politiei, insa nu se stie care dintre ei va fi preferat pentru functia de inspector sef. Taberele din cadrul partidului de guvernamint incearca sa-si impuna favoritul dintre cei doi in functia de comandant, dar nu sint exluse nici unele surprize. Ultimul aparut pe lista posibililor sefi este tinarul comisar sef George Badiu, seful de la Cercetari Penale. Desi cotat cu sanse mici, acesta este vazut ca un bun adjunct, in actuala formula, cind este de asteptat si un schimb de generatii la comanda institutiei. Actualii adjuncti de la IJP Vrancea au situatii diferite in acest moment. Daca Tomita Pavaloiu este dat ca si schimbat din functie, cei de la IGPR asteptind ca acesta sa se intoarca din concediu pentru a-i lua raport, comisarul sef Victor Norocea are sanse sa ramina pe pozitii cel putin pentru o vreme. De altfel, nu este exlus ca la comanda sa fie instalat chiar el pina la organizarea unui concurs. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 6

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 6 ore, 2 minute, 12 secunde
comisarul sef victor norocea este cel mai potrivit om la momentul de fata sa ocupe functia de inspector sef
, acum 739400 zile, 6 ore, 2 minute, 12 secunde
CMS SEF NOROCEA ESTE CEL MAI POTRIVIT DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE
, acum 739400 zile, 6 ore, 2 minute, 12 secunde
oare cand vom ajunge ca toti sefii sa nu mai fie ajustati politic?
, acum 739400 zile, 6 ore, 2 minute, 12 secunde
Dupa performantele candidatilor ....vor fi promovati fotbalistii , sahistii si jucatorii de table.
, acum 739400 zile, 6 ore, 2 minute, 12 secunde
George Badiu?????....Sper sa fie trimis mai intai la un examen psihiatric!
, acum 739400 zile, 6 ore, 2 minute, 12 secunde
Badiu e singur'u din lista care MERITA sa ajunga la sefia IPJ din toate punctele de vedere !....
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.