Ultima oră

Miss Boboc de la Economic a adus primavara in Extrem

Iulia Nicolaie
1 mar 2010 2040 vizualizări
Cele zece participante au trecut prin probe de foc vineri seara la Miss Martisor

Cele mai frumoase zece fete din oras si-au dat intilnire vineri seara la Clubul Extrem, pentru a da startul primaverii. Pentru a o alege pe "Miss Martisor 2010", organizatorii au pus la cale numeroase probe, care de care mai dificile. Spectacolul a debutat cu un filmulet de prezentare a fetelor, urmat de un dans sincron si de prezentarea concurentelor. Adevarata incercare prin care au trecut fetele a fost insa proba artistica, la care fiecare dintre ele a incercat sa cucereasca juriul prin dans si prestatii playback pe melodii cunoscute. Asa se face ca nu au lipsit dansurile cu specific indian, cele orientale, latino sau tiganesti. Pe de alta parte, unele concurente au reusit sa infierbinte publicul masculin prin dansuri lascive in cusca sau miscari senzuale si striptease. Mai apoi, tinerele au defilat in lenjerie intima alba, angelica, spre deliciul publicului. La proba rochiei de seara fetele nu s-au lasat mai prejos, fiecare dintre ele alegind tinute cit mai sexy. Pentru a da mai mult dinamism spectacolului, organizatorii au inserat mai multe momente artistice intre probe. Astfel, la inceputul serii, majoretele de la "Street Life" au facut o adevarata demonstratie de dans modern, pe ritmuri de hip-hop si R&B. Si cistigatoarea competitiei "Miss Bikini 2009", Cristina Voicu, a interpretat o piesa de dragoste pe ringul clubului. Chiar inainte de proba de seara, trei participante la "Miss Extrem 2009", Roxana, Irina si Anda, au avut o prestatie playback de zile mari, insotita de o coregrafie bine pusa la punct. Seara a fost incheiata de majoretele "Shiny Girls" si printr-un moment artistic oferit de Lil Sean. Dupa indelungi deliberari ale juriului, eleva Marina Buca, de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" a fost desemnata "Miss Martisor 2010". Tinara nu este la primul premiu de acest fel, in toamna reusind sa plece acasa cu tilul de "Miss Boboc" in urma balului organizat de "economisti". Si atunci, ca si de aceasta data, dansurile latino, pe care le aprofundeaza de ani buni, au reusit sa o pozitioneze in virful podiumului. Pe locul doi s-a situat Ingrid Simionescu, iar pe trei Roberta Dan, preferata absoluta a publicului. Dupa inminarea diplomelor, tinerele s-au alaturat colegilor si prietenilor si au petrecut in club. Petrecerea a fost una de neuitat pentru cei care si-au petrecut sfirsitul saptaminii in club, invitata de onoare fiind DJ Miki Love, care i-a incintat pe focsaneni pina in zori. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 14 ore, 57 minute, 18 secunde
Galerie foto & video: Miss Martisor Club Extrem 2010 - http://ow.ly/1e1YM
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.