Ultima oră

Un nou show de moda by Nausica

Silvia Vrînceanu Nichita
23 feb 2010 912 vizualizări
Nausica Mircea pregateste un nou spectacol de moda pe scena Teatrului Municipal din Focsani, in ceea ce tinde sa devina un eveniment de traditie al lunii martie pentru casa de moda pe care o conduce,

"Do you feel" se intituleaza spectacolul programat sa aiba loc in seara zilei de 5 martie, in aceeasi zi in care a avut loc si prezentarea anului 2009. Chiar daca este recesiune economica, iar femeile aloca, poate, mai putini bani pentru garderoba, Nausica vrea sa imbie doamnele si domnisoarele care tin la imagine cu martisoare vestimentare care mai de care mai speciale, numai bune de etalat la petrecerile din luna cadourilor. "Conceptul acestei colectii vine din faptul ca 2010 este un an al extremelor, un an in care ne putem permite orice stil din punct de vedere vestimentar si nu numai. Am dorit ca "Do you feel" sa fie continuarea a ceea ce anul trecut a fost "Just wonderful". Spectacolul in sine va fi insa diferit. Colectia se adreseaza oricarui gen de femeie, de la cea conservatoare, care v-a adopta un stil simplu, la cea indrazneata si sofisticata, care prefera opulenta, stralucirea, transparenta. Vor fi multe surprize pe podium, dar si in cadrul spectacolului", ne-a dezvaluit Nausica Mircea citeva detalii din culisele spectacolului la care lucreaza intens in aceste zile. Cei de la Casa de moda Nausica M spun ca publicul invitat v-a avea parte de muzica live si de prezenta multor manechine cunoscute ale momentului. Totusi, Nausica Mircea a evitat sa dezvaluie prea multe amanunte, spunind doar ca rochiile le vor face pe fete sa arate ca niste zine. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.