Ultima oră

IGPR anunta o ancheta disciplinara la IPJ Vrancea

Dan Chiriac
4 feb 2010 1462 vizualizări
Tomita Pavaloiu, aflat in concediu medical, pare a fi in vizorul celor de la Bucuresti

Citiva ofiteri de la IJP Vrancea sint anchetati disciplinar in urma controalelor efectuate de catre cei de la Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) luna trecuta. Totul vine in urma unui control tematic efectuat intre 11 si 14 ianuarie la IPJ Vrancea. "Un colectiv de ofiteri din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane a efectuat un control tematic la IPJ Vrancea ce a avut ca obiectiv evaluarea activitatii profesionale desfasurate de cadrele inspectoratului in anul 2009, pe domenii de prioritate. Nu putem preciza numele ofiterilor verificati, pentru ca in curs exista o ancheta disciplinara", se arata intr-un raspuns primit de redactia noastra de la IGPR. Cu toate acestea, surse din Politie spun ca printre cei vizati se afla adjunctul Tomita Pavaloiu, alaturi de citiva politisti de la Ordine Publica. Ancheta a plecat de la o sesizare facuta la IGPR in timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale de anul trecut. Comisarul sef Tomita Pavaloiu este adjunctul care raspunde de Ordine Publica in cadrul politiei vrincene si se afla in concediu medical de luna trecuta. Se pare ca Pavaloiu este prima tinta a celor de la IGPR pentru a fi schimbat din functie. Pe locul sau ar urma sa vina un alt ofiter, mai apropiat de partidul aflat la guvernare. Printre cei care ar putea prelua conducerea politiei se afla comisarii Gabriel Stefanescu sau Enache Manolache, ambii de la Investigarea a Fraudelor. Unul dintre acestia ar putea fi numit in prima faza adjunct al IPJ Vrancea, urmind ulterior sa preia functia de inspector sef. Fiind o ancheta de la Bucuresti, actualii sefi ai politiei vrincene se feresc sa comenteze. Asa cum nici liderii politici nu mai fac nici un fel de referire la un subiect pe care il dezbateau din plin inainte de alegerile prezidentiale. (Dan CHIRIAC)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 5 ore, 36 minute, 39 secunde
Halal democratie, nu esti portocaliu pina in maduva oaselor, esti controlat de zece ori pe luna, nu gaseste deficiente in activitatea desfasurata ? N-ui problema te mai controleaza odata si uite asa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.