Ultima oră

Scandal cu viceprimarul de la Reghiu

Dan Chiriac
16 ian 2010 2528 vizualizări
Neculai Nemut si un barbat din Andreiasu se reclama reciproc la politie pentru un incident produs marti seara in trafic

Neculai Nemut, viceprimarul comunei Reghiu, si Ion Vrinceanu, un barbat din comua Andreiasu, se reclama reciproc la politie pentru un incident produs marti seara. Viceprimarul a depus o plingere la postul de politie Reghiu, locul unde aceasta sustine ca i-a fost avariata masina de catre Vrinceanu. Barbatul din Andreiasu a depus la rindul sau o plingere la Politia Odobesti in care sustine ca viceprimarul l-ar fi amenintat cu un topor dupa incidentul din trafic. Variantele celor doi barbati implicati difera, viceprimarul negind existenta scenei cu toporul. "Totul este o inflorit de acesti oameni. De fapt, marti seara mergeam cu masina, o Skoda Fabia, spre casa. In locul unde drumul este interupt, dupa inundatiile din 2005, am oprit. Acest domn Vrinceanu a venit cu viteza foarte mare, a trecut pe linga mine, iar in spate toate pietrele de pe asfalt s-au ridicat si mi-au avariat masina. Am capota din spate si cea din fata lovite, dar si bara din fata. Am fost deja la asigurari. Cind am vazut ce s-a intimplat, am incercat sa aflu cine este. Din cauza prafului creat nu am vazut numarul de inmatriculare. Am sunat la politie la Reghiu si la Andreiasu si am plecat dupa acesta. La Andreiasu l-am gasit pe respectivul si l-am intrebat daca e frumos ce a facut. Erau opt persoane acolo, cum sa ies cu toporul, eu singur?", spune Neculai Nemut. Acesta considera ca Ion Vrinceanu are motive sa-l dusmaneasca. "Eu am fost asociat cu femeia care acum este cu el. Am avut traseul de Andreiasu, iar in 2008 ne-am despartit, iar eu am cistigat licitatia in continuare. Vrinceanu face acum curse de Italia", a mai spus Nemut. Politistii confirma incidentul si spun ca cercetarile vor stabili ce s-a intimplat de fapt. "Viceprimarul a depus o plingere la postul de politie Reghiu in care reclama faptul ca Vrinceanu a trecut cu masina pe linga autoturismul acestuia, pe o portiune de drum neasfaltat, iar bolovanii care au sarit i-au avariat vehiculul. Se fac cercetari sub aspectul savirsirii infractiunii de distrugere. Dupa aceea, cei doi si-au continuat drumul, iar conflictul dintre acestia a avut loc la Andreiasu. La Politia Odobesti este inregistrata o plingere pentru infractiuni la Legea 61. Vrinceanu reclama ca ar fi fost amenintat cu un topor. Dosarul penal a fost inaintat la Parchet", ne-a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la biroul de presa al politiei. Ion Vrinceanu nu a putut fi contactat pentru ca este plecat pentru citeva zile in Italia, urmind sa fie audiat in momentul in care se va intoarce in tara. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
reghiana, acum 4562 zile, 19 ore, 43 minute, 44 secunde
vai saracu vrinceanu ce fata DE VICTIMA are ,da intradevar acest vinceanu circula EXTREM si foarte inginfat ,nu face deosebire la traficul din tara cu cel din afara, deaceia circula daca se poate citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.