Ultima oră

Cursurile AJOFM nu au inceput, inscrierile da

Daniel Garleanu
14 ian 2010 737 vizualizări
Cursurile de formare profesionala desfasurate la nivelul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca au din ce in ce mai mare cautare.

In conditiile in care disponibilizarile sint la ordinea zilei, reconversia profesioala a devenit o necesitate pentru tot mai multi vrinceni. Astfel, cei care au ramas someri in 2009 au apelat la varianta reformarii profesionale. Cursurile de coafor, bucatar, operator calculator sau de limba engleza au fost la mare cautare in anul ce a trecut. Pentru 2010 inca nu au inceput cursurile, insa AJOFM instiinteaza ca toti cei interesati pot ajunge la sediu pentru a depune cereri de inscriere. Derularea cursurilor va incepe odata cu aprobarea Planului de Formare Profesionala pentru anul 2010 si a bugetului asigurarilor sociale de stat. De asemenea, Agentia asteapta incheierea parteneriatului privind formarea profesionala a somerilor cu Centrul Regional de Formare Profesionala a Adultilor din Calarasi. "Incheierea parteneriatului cu Calarasi speram sa aiba loc pina la finele lunii ianuarie 2010", ne-a declarat Daniela Brihoianu, purtatorul de cuvint al AJOFM. Pentru cursurile desfasurate pe parcursul anului anterior a fost alocata o suma totala de aproape 80 de mii de lei pentru un numar total de 710 persoane. La programele de formare profesionala au participat 660 de someri si 50 de persoane aflate in detentie. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.