Ultima oră

Inselaciuni pe banda ajunse la Parchet

Daniel Garleanu
4 ian 2010 890 vizualizări
O societate din Focsani a fost prejudiciata de un cetatean din localitatea Dridu, judetul Ialomita, cu suma de 64.500 de lei.

Maricel Simion, in virsta de 43 de ani, a achizitionat diferite marfuri eliberind bilete la ordin care nu aveau acoperire, pe numele societatii ialomitene Agroservprod SRL. Conform rechizitoriului intocmit de Parchet, Maricel Simion este recidivist fiind acuzat si in urma cu doi ani de aceeasi fapta, respectiv inselaciune. Acesta a promis ca detine un teren care masoara 80 de ha, cultivat cu griu, pe care il va valorifica si va acoperi prejudiciul. Tot de o fapta similara este cercetata si Camelia Mihaila, in virsta de 39 de ani, din comuna Mera. Femeia este cercetata pentru infractiunile de complicitate la inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa cum se arata in rechizitoriul procurorilor. Camelia Mihaila a mai fost trimisa in judecata pentru aceeasi incalcare a legii in anul 2008 pentru care a primit o pedeapsa de un an de inchisoare cu suspendare. Tot aceasta mai este implicata intr-un alt dosar in care este cercetata pentru un credit bancar in valoare de 34 de mii de euro. Dupa ce convingea diferite persoane sa contracteze credite de la institutii bancare, spun oamenii legii, Camelia Mihaila procura documente false pentru a obtine creditul care ulterior nu mai era achitat. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.