Ultima oră

Si-a omorit tatal la pomana porcului

Dan Chiriac
31 dec 2009 1266 vizualizări
Un tinar din comuna Paunesti i-a aplicat parintelui mai multe lovituri cu un cutit, in zona fetei u barbatul a murit la spital u conflicte in familie au avut loc in tot judetul u un barbat din Cimpuri a ales sa se sinucida

Un tinar din comuna Paunesti si-a omorit tatal la pomana porcului. Petrica Clapol, 26 ani, s-a certat cu tatal sau la bautura, dupa care i-a aplicat mai multe lovituri de cutit in fata. Gheorghe Clapol, 55 ani, a murit la Spitalul Judetean Vrancea, in noaptea de marti spre miercuri. Acesta a ajuns la UPU putin dupa orele 3.00, prezentind lovituri de cutit in zona capului. Medicii de garda au incercat resuscitarea acestuia, insa la orele 03.50 s-a constatat decesul. Cercetarile au fost preluate de procurorii din cadrul Parchetului de pe linga Tribunalul Vrancea. Din primele cercetari a rezultat faptul ca, in jurul orelor 18.00, pe fondul consumului de alcool si al unui conflict spontan, Petrica Clapol si-a lovit tatal cu un cutit de bucatarie in zona capului, leziuni care ulterior au condus la decesul acestuia. "Cei doi au taiat porcul, pentru ca la noi in comuna acest lucru se intimpla intre Craciun si Revelion. Obiceiul este vechi si este pastrat pentru ca inainte de Craciun lumea tine post si astfel nu poate minca pomana porcului. Cei doi au consumat alcool si apoi au inceput sa se certe. Erau cunoscuti ca fiind consumatori de alcool. Fiul si-a lovit tatal cu un cutit de bucatarie in zona fetei. Fac parte dintr-o familie cu multi copii, care acum e marcata de aceasta tragedie, in prag de Anul nou", ne-a spus Elena Stefan, o vecina a familiei Clapol. Tinarul a fost ridicat de politisti si retinut pentru 24 de ore pe baza de ordonanta. Acesta este cercetat pentru savirsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.


Batai in familie


Agresiunile nu au lipsit nici in alte zone ale judetului in aceste zile de sarbatoare. Doi frati din comuna Virtescoiu s-au luat la cearta. Politistii au stabilit ca Grigore Stan, 35 ani, a fost agresat de Vasile Stan, 38 ani, in urma unui conflict spontan. în urma verifirilor efectuate s-a stabilit ca Vasile Stan l-a lovit pe fratele sau cu pumnii in zona capului. Si un barbat din comuna Vidra si-a batut sotia. Politistii au fost sesizati ca Irina Matei, de 57 ani, a fost victima unei agresiuni fizice. în urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca sotul femeii, Nicolae Matei, pe fondul consumului de alocool, i-a aplicat acesteia o lovitura in zona capului cu un lemn ca urmare a unor discutii generate de treburile din gospodarie. Victima a ajuns la Spitalul Judetean. La Spitalul din Odobesti s-a prezentat marti Florin Simion, 19 ani, care a spus ca a fost victima unui accident de circulatie. în urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca nu este vorba despre un eveniment rutier, ci victima a fost agresata fizic de Lucian Turcu, de 41 ani, din comuna Virtescoiu, in urma unei stari conflictuale preexistente. Tot in aceste zile, un barbat din comuna Cimpuri a ales sa incheie odata cu anul 2009 si socotelile cu viata. Dorica Sofronie s-a spinzurat la domiciliul sau, dar nimeni nu intelege gestul sau pentru ca omul nu si-a motivat in nici un fel hotarirea de a renunta la viata. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.