Ultima oră

Moarte invaluita in mister la Naruja

Dan Chiriac
29 dec 2009 1028 vizualizări
Un batrin de 78 de ani a murit la o zi dupa un conflict cu fiul concubinei

Moartea unui barbat din comuna Naruja a alertat autoritatile care incearca sa afle daca decesul s-a produs ca urmare a unor violente. Duminica, politistii din Naruja au fost sesizati despre faptul ca un barbat de 78 de ani, Constantin Cherciu, din localitate, a fost gasit decedat la locuinta sa. Din primele cercetari s-a stabilit ca victima a avut in seara precedenta o altercatie cu fiul concubinei sale, totul pe fondul consumului de alcool. Fanica Mereuta, suspectul din acest caz, a declarat la ancheta ca a fost doar un conflict spontan, fara ca aceasta sa aiba legatura cu moartea batrinului. "A fost o cearta intre cei doi, s-au imbrincit, dar deocamdata nu se stie daca loviturile au legatura cu moartea batrinului. Vom sti exact ce s-a intimplat abia dupa rezultatul necropsiei. Atunci vom cunoaste daca exista cauzalitate intre lovituri si moartea batrinului", ne-a spus comisarul sef Sandel Doaga, seful Politiei vrincene. Cert este ca pe corpul batrinului au fost gasite urme de violenta, dar acestea sint superficiale. Scandalul dintre cei doi a mirat vecinii care ii cunosteau ca fiind oameni linistiti. "Barbatul suspectat nu locuia la noi in comuna. Lucra la o ferma de vaci din Cotesti. Banuim ca a venit de sarbatori la mama sa. Batrinul traia de mai multa vreme in concubinaj cu femeia, dar erau oameni linistiti, care nu au creat probleme in sat", ne-a spus Cristian Pantus, primarul comunei Naruja. Procurorii asteptau ieri rezultatele necropsiei pentru a sti in ce directie vor merge cu ancheta. Preventiv, suspectul a fost pus la dispozitia autoritatilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.