Ultima oră

NewYorker vine in Focsani

Ciprian Fânaru
11 dec 2009 1871 vizualizări
Focsaniul va avea incepind de miine o noua atractie de shopping. Noul magazin isi deschide usile simbata, 12 decembrie, in Promenada Mall , NewYorker ajungind astfel la cel de al 11-lea magazin din Romania

Pe linga highlight-uri ale colectiei de iarna 2009, clientii vor avea parte si de multa distractie si surprize placute. Moderatorul El Negro se va ocupa de evenimentul de deschidere. Mai mult, DJ Fanny si Victor Nagual vor continua petrecerea intreaga zi, intretinind clientii cu cele mai cool melodii, in timp ce in coltul de styling vizitatorii isi vor putea crea un nou look. Compania germana are 750 de magazine in 27 de tari si are drept obiectiv pe termen mediu sa devina lider de piata in Europa pe segmentul de fashion pentru tineri. Tragetul, situat intre 12 si 39 de ani, poate gasi cele 5 branduri proprii : Fishbone si Fishbone Sister - haine sport si de strada, Amisu - high fashion pentru femei, Smog - imbracaminte pentru barbati trendy si casual si Censored - lenjerie intima si costume de baie. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.