Ultima oră

Paco a deschis al patrulea magazin al retelei, la Focsani

Ziarul de Vrancea
8 dec 2009 2705 vizualizări
Una dintre cele mai importante retele de supermarketuri din Vrancea îsi asteapta clientii într-o noua locatie moderna, în cartierul SUD u Am speranta ca marile retele de retail nu vor reusi sa ingenuncheze complet comertul vrincean", spune Feliciu Paraschiv, proprietarul retelei Paco

Focsanenii au la dispozitie un nou centru comercial cu preturi minime si produse de calitate maxima, de unde isi pot face cumparaturile in prag de sarbatori. în plina dezvoltare chiar si in conditii de criza, reteaua de supermarketuri Paco a deschis in luna noiembrie cel de-al patrulea supermarket al retelei, la Focsani. Magazinul este situat in cartierul SUD, in incinta fostului complex alimentar BIG 2 SUD, dupa renovari substantiale si spectaculoase. Investitia de aproximativ 500.000 euro a dat o noua infatisare locatiei si a creat 37 de noi locuri de munca. Paco, una dintre cele mai importante retele de detail din judetul nostru, si-a cistigat clientii datorita unui concept de magazin nou, cald, prietenos, cu spatii largi pentru clienti, cu un ambient muzical deosebit, cu oferte si promotii bine plasate, bine comunicate, cu un personal stabil si deosebit de amabil si prietenos cu clientii. De asemenea, fiecare sarbatoare este evidentiata intr-un mod inedit in magazinele Paco. Sarbatorile de iarna din acest an aduc din nou surprize clientilor, precum tombole cu premii. Paco vine si cu un concept nou, dorind sa fie cit mai aproape de clienti, prin intermediul serviciului de livrari la domiciliu, din magazinul virtual cu peste 1.000 de produse. Alte servicii de care puteti beneficia la Paco sint: modalitati diverse de plata (cash, tichete de masa, card, virament bancar), xerox, incarcare electronica, cartele de telefon, ATM, disponibilitatea de a face livrari in sistemul bugetar. Compania a participat si in cadrul Programului Operational Sectorial "Cresterea Competitivitatii Economice", "Investitii pentru viitorul dumneavoastra!", privind accesul la internet si servicii conexe - un pas important pentru dezvoltarea firmei. Proiectul este cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala. Care este secretul succesului? "Secretul este rezultatul unui volum de munca substantial, impreuna cu echipa de oameni pe care ii conduc si carora vreau sa le multumesc pe aceasta cale. Am speranta ca marile retele de retail nu vor reusi sa ingenuncheze complet comertul vrincean, speranta ca reusim sa realizam si noi vrincenii lucruri frumoase si binefacute", ne-a spus Feliciu Paraschiv, proprietarul retelei Paco, care a luat fiinta in anul 1995. Cele patru supermarketuri Paco sint localizate in doua dintre cele mai importante orase ale judetului, mai exact Focsani si Odobesti, cite doua magazine in fiecare oras. (ADVERTORIAL)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.