Ultima oră

15 noi agenti intra in piine la politia vrinceana

Dan Chiriac
3 dec 2009 1626 vizualizări
Acestia provin din ultima promotie a Scolii de Agenti de la Cimpina

15 politisti vor fi repartizati la IPJ Vrancea, miine. Acestia sint absolventi ai Scolii de Politie Cimpina si vor fi preluati de Servicul de Ordine Publica. "Cei 15 sint din judetele Vrancea si Buzau si printre ei se afla si fete. Numarul acestora nu este suficient, dar ne descurcam cu ce avem, pina in vara, cind va iesi o noua promotie. Cei 15 vor merge la posturile unde sint mai putini politisti, respectiv la Vrincioaia, Chiojdeni, Jitia, Vintileasca, Boghesti sau Nereju", ne-a spus comisarul sef Vasile Marin, seful Serviciul de Ordine Publica din cadrul IPJ Vrancea. Acesta a fost la serviciu si in cele patru zile de concediu fortat si spune ca a incercat sa rezolve problemele legate de sefia mai multor posturi de politie. "Avem sase posturi de politie unde pe 15 decembrie vom organiza concurs pentru ocuparea functiei de sef de post. La Garoafa, Jitia, Slobozia Bradului, Cimpuri, Naruja si Urechesti au fost deblocate posturile si acestea vor fi ocupate in urma acestui examen. La alte doua posturi urmeaza ca sefii sa se pensioneze", mai spune Vasile Marin. Politistii au inceput si pregatirile pentru iarna care bate la usa. "Am renovat toate sobele pentru ca oamenii nostri sa lucreze in conditii optime. La Ciorasti si la Slobozia Bradului am renovat sediile, in timp ce la Virtescoiu ne-am mutat in fosta gradinita", a mai adaugat Vasile Marin. Recent, politia vrinceana a anunat ca organizeaza licitatie pentru achizitionarea de lemn pentru posturile de politie care se incalzesc cu sobe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 8 ore, 21 minute, 21 secunde
se organizeaza concurs:))) ma faceti sa rad,posturile sunt luate ca de obicei:)
, acum 739400 zile, 8 ore, 21 minute, 21 secunde
posturile nu se iau de oricine...chiar daca spun unii ca nu este asa....:P
, acum 739400 zile, 8 ore, 21 minute, 21 secunde
mai mult decat atat au inceput si schimbarile schimbarilor, vezi la panciu unde si-a tras psd-ul sef de politie de-al lor. cu celalat nu le-a mers, asa ca si-au adus omu.
, acum 739400 zile, 8 ore, 21 minute, 21 secunde
La Adjud suspendati sefii , tot politic pentru instaurarea psd!!!
, acum 739400 zile, 8 ore, 21 minute, 21 secunde
Minciuni!traiasca spaga,traiasca interesele d-lui marin si altii....vai de capul promotiei care a terminat, bineinteles cu exceptia celor 16 agenti si nu 15, pt k peste noapte a mai aparut un elev, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.