Ultima oră

Fetite arse din inconstienta mamei

Dan Chiriac
11 nov 2009 1090 vizualizări
Femeia a incercat sa aprinda soba cu o sticla cu benzina

Un copil in virsta de 7 ani a suferit ieri arsuri grave la fata in urma unui accident casnic produs de mama sa. In jurul orelor 16.00, Georgeta Vasile din comuna Obrejita a incercat sa aprinda focul in camera in care se aflau si cele doua fetite ale sale. Femeia nu tinut insa cont de faptul ca in soba mai era jar si a incercat sa aprinda lemnele cu ajutorul unei sticle cu benzina. Gestul inconstient al femeii nu a ramas fara urmari, cele doua fetite suferind arsuri. Vasilica S., de 7 ani, a fost arsa la nivelul fetei, iar parul acesteia s-a aprins. La fata locului a ajuns un echipaj de la Ambulanta, medicii acordindu-i primul ajutor copilei arse. Aceasta a fost transportata la spital, starea sa de sanatate fiind stabila. Cealalta fata, Ana Maria F., de 2 ani, a avut mai mult noroc, flacara atingind-o prea putin pentru a-i crea probleme. "Fetita de 7 ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul II si III in zona fetei si pe miini, in timp ce fetita de 2 ani a fost adusa cu arsuri de gradul I", a spus dr. Vitalie Betisor, de la Serviciul de Ambulanta. "Incidentul s-a produs din cauza unui gest inconstient al mamei. Din fericire, cele doua fete nu au suferit arsuri grave", ne-a spus si comisarul Costel Moise, seful Biroului comunal de Politie Gugesti. Politistii au declansat o ancheta. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 1 ora, 40 minute, 44 secunde
Acest comisar este omul de curte a primarului Vatra, in fiecare dimineata merge si ii face pantofii este pupincuristul primarului, pentru ca acest betiv de comisar are sotia la primarie unde citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.