Ultima oră

Femeie omorita intr-un accident la Chiojdeni

Dan Chiriac
9 nov 2009 2937 vizualizări
Alte accidente s-au soldat cu raniti u politistii au prins mai multi soferi sprituiti

Mai multe accidente s-au produs la finalul saptaminii in judet. Unul dintre ele s-a soldat cu mortea unei femei din comuna Chiojdeni. Politistii au stabilit ca Iulian Lupu, 35 ani, din judetul Buzau, in timp ce conducea autospecializata Roman, la o curba deosebit de periculoasa la dreapta, pe fondul imprudentei, a pierdut controlul volanului si s-a izbit de o gramada de balast de pe acostament, rasturnindu-se. A rezultat decesul Lixandrinei Dobrea, 58 ani, pasagera in autospecializata. Alte accidente s-au soldat cu raniti. In Focsani, Larisa Arghir, 21 ani, din localitate, in timp ce conducea auto Dacia, l-a accidentat usor pe Alex M., 17 ani, din Focsani, care traversa strada pe marcajul pietonal. La Pufesti, Danut Grigoras, 20 ani, din localitate, in timp ce conducea un atelaj hipo tras de doi cai, a incercat sa traverseze DN 2 fara sa se asigure, intrind in coliziune cu auto Hunday, condus de Liviu Piriac, 29 ani, din Focsani. A rezultat ranirea usoara a lui Radu Dascalu, 18 ani, pasager in caruta. Pe DN2 E85, in Urechesti, Raul Cirnu, 25 ani, din localitate, in timp ce conducea autoturismul marca Opel, a efectuat manevra de intoarcere in zona marcajului pietonal si a accidentat-o grav pe Maria Mocanu, 77 ani, din localitate, care traversa strada regulamentar. La Bordeasca Veche, Cornel Popa, 24 ani, din Slobozia Ciorasti, in timp ce conducea autoturismul Skoda Octavia, pe fondul neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum acoperit cu mizga, la o curba la stinga a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un stilp. Soferul a fost ranit usor.


Cu alcoolul la volan


In nopatea de simbata spre duminica, efectivele Serviciului Rutier au organizat o actiune pe linie de alcool. Cu aceasta ocazie au fost constatate sase infractiuni si 59 de contraventii, suma totala a amenzilor aplicate fiind de 7.890 lei. De asemenea, au fost retinute 16 permise de conducere. Astfel, in Focsani, Nicusor Ganea, 55 ani, a fost depistat conducind auto VW, in stare de ebrietate (0,69 mg/l alcool pur in aerul expirat). Tot pe raza municipiului a fost depistata si Petrica Batrinu, 42 ani, din comuna Nistoresti, care conducea auto Mazda in stare de ebrietate, 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat. La Adjud, Ionel Chirila, 35 ani, a fost depistat in timp ce conducea auto VW in stare de ebrietate, 0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.