Ultima oră

14 incidente de la inceputul campaniei

Dan Chiriac
4 nov 2009 1010 vizualizări
Inspectoratul de Politie Judetean Vrancea a anuntat ieri ca de la începutul campaniei electorale, pe raza judetului au fost înregistrate 14 incidente electorale.

Cele mai multe evenimente au constat in distrugerea si montarea fara drept de materialele electorale. în trei dintre cazurile sesizate au fost intocmite dosare penale, in doua efectuindu-se verificari sub aspectul savirsirii infractiunii de distrugere si in unul sub aspectul savirsirii infractiunii de oferire sau dare de bani, bunuri ori alte foloase, in scopul determinarii alegatorului sa voteze ori sa nu voteze un anumit candidat. Politistii cerceteaza imprejurarile in care banerele unor formatiuni politice de pe soseaua E 85 au fost distruse, in localitatile Garoafa, Pufesti, Calimanesti, Focsani, Golesti si Adjud. De asemenea, politistii ancheteaza unele persoane suspectate ca au dat mita electorala in comunele Milcovul, Gologanu si Biliesti. Politia accentueza recomandarea adresata cetatenilor de a constientiza riscurile pe care le presupune nerespectarea legii electorale, precum si sanctiunile legale prevazute pentru incalcarea legislatiei in cauza. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.