Ultima oră

De ieri putem cumpara bilete de tren de pe internet

Ciprian Fânaru
31 oct 2009 795 vizualizări
CFR Calatori a lansat ieri un nou serviciu - Bilete CFR Online .

Acesta ofera posibilitatea achizitionarii prin internet, cu plata online, a biletelor CFR pentru traficul intern la toate trenurile accelerate, rapide si intercity, oricarui utilizator care este inregistrat pe adresa web www.cfrcalatori.ro. Toate detaliile necesare calatoriei vor fi transmise pe email, fiind accesibile si din profilul propriu de utilizator. Printre avantajele utilizarii serviciului se numara economisirea timpului si evitarea aglomeratiei din statiile si agentiile CFR. Biletele cumparate online sint nominale, iar calatorii se pot prezenta direct la tren cu acestea tiparite sau cu "ID-ul" biletelor plus un act de identitate. Plata online se face prin card bancar, utilizind un produs de comert electronic furnizat de Raiffeisen Bank. De mentionat faptul ca biletele CFR Online nu permit aminarea, anticiparea sau intreruperea calatoriei. Numarul maxim de calatori pentru care se pot solicita locuri intr-o singura tranzactie online difera in functie de tipul de vagon. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.