Ultima oră

Bostan se viseaza primar

Iulia Nicolaie
6 oct 2009 1431 vizualizări
Inspectorul scolar general, Iordache Bostan, viseaza la o functie de primar, indiferent daca va conduce municipiul Adjud sau comuna Ruginesti.

"Este posibil sa candidez la primaria Adjud, daca ies cu bine din acest mandat, cu o echipa respectata de profesori, prefect, dar iau in calcul si sa-mi depun candidatura in comuna mea natala, Ruginesti. Cind mergeam simbata si duminica in campanie electorala, multi oameni din comuna ma intrebau daca nu vreau sa candidez. Daca se va pune problema, nu-mi va fi nicidecum rusine sa candidez", afirma seful Inspectoratului Scolar. Acesta a mai mentionat ca nu exclude nici varianta unei candidaturi ca independent, mai ales avind in vedere ca s-a suspendat din Partidul National Liberal acum citeva luni. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 9 ore, 59 minute, 59 secunde
Domnule Bostan,viata fara visare e ca mincarea fara sare.Si asa ati ajuns intr-o functie prea mare pentru competenta dvs.,acum vreti mai mult?Ar fi mai bine sa va faceti o evaluare citeste integral
, acum 739399 zile, 9 ore, 59 minute, 59 secunde
Puneti o poza cu el \"vacsit\" ! Sa aiba si costumul ala in dungi . \"Vacsit\" si in costum cu dungi parca e pinguinul din BATMAN.
, acum 739399 zile, 9 ore, 59 minute, 59 secunde
Bostan e tare.In ciuda faptului ca nu arata,e un tip tare .A aratat ca nu pleaca cand vor altii,i-a dat clasa lui Popoiu,ce mai vreti?Este asa cum este dar e mai barbat ca multi altii care se dau ca citeste integral
, acum 739399 zile, 9 ore, 59 minute, 59 secunde
Tante Maria dar vad ca esti moarta dupa nemernicul asta! Omul e un jucator de bambilici, un lingau, un popa-prostu folosit de toti si care se foloseste de toti ca sa isi tina scaunul, nu ca sa mearga citeste integral
, acum 739399 zile, 9 ore, 59 minute, 59 secunde
cu gem de corcoduse se da, Adjudeanule :)) iti spui io, sotto ! ce sa mai comentam despre DOVLEAC ? a depasit stadiul de penibil si-a ajuns JENIBIL !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.