Ultima oră

Ziua Pompierilor a venit cu avansari si bani

Dan Chiriac
12 sep 2009 2558 vizualizări
Mai multe cadre au fost avansate, iar sportivii inspectoratului au primit bani

Festivitatile dedicate Zilei Pompierilor au fost asemanatoare cu cele din anii precedenti. Dupa plictisitoarele mesaje de felicitare din partea celor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, multe inspirate din cele precedente, au urmat si partile mai atractive si asteptate cu interes de angajati. Astfel, capitanul Luminita Saracutu a fost inaintata la gradul de maior. Pentru rezultate foarte bune obtinute in activitate, au fost avansati in gradul de plt. adj. sef Daniel Dinica si Georgeta Iftimie, in gradul de plt. adj. Mircea Sandu, iar in gradul de plt. major Gigi Olaru. Pentru performantele obtinute la Jocurile Politistilor si Pompierilor, care au avut loc la Vancouver, in Canada, plt. Enache Nicoale a primit un premiu de 400 de lei, iar sg. Maj. Iulian Pitulac suma de 300 de lei. Conducerea inspectoratului, reprezentata de Flavius Chiscop, Janica Bordeianu si Ninel Bajenaru, a acordat diplome de onoare prefectului Raluca Dan, subprefectilor Ion Oprea si Sorin Hornea, secretarului de stat Iulian Matache, sefului CJ Marian Oprisan, dar si sefilor de institutii printre care Daniel Catrangiu, Vasilica Tirala, Florinel Damian, Nicolae Ciuca, Marian Moise, Mirel Babeanu, Cristian Onia, Rodica Davidean, Gheorghita Berbece, Stefania Fotache, precum si primarilor din mai multe localitati, in frunte cu cei din orase. Au fost premiati si fosti comandati ai inspectoratului, coloneii Victor Roman, Gheorghe Tepes, Ion Dima, Paul Rotaru si Aurelian Nanu, toti fiind pensionari in acest moment. Apoi, cei prezenti au vazut tehnica de interventie a celor din inspectorat, care a fost expusa cu ocazia "Zilei portilor deschise". Cel mai mult a impresionat ciinele adus pentru cautarea supravietuitorilor, in caz de dezastru. "Speram sa nu avem ocazia sa-l folosim", a spus colonelul Ninel Bajenaru. Echipamentele de scafandru au fost admirate de toata lumea, acestea fiind de ultima generatie. Au urmat demonstratiile servantiilor, care au urcat la inaltime, au descarcerat o "victima" a unui accident rutier si au stins un "incendiu" produs in podul inspectoratului. (Dan CHIRIAC)


Marti are loc concursul pentru sefia ISU


Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a programat pentru marti concursul pentru sefia ISU Vrancea. Cei trei inscrisi sint col. Ninel Bajenaru si lt. col. Flavius Chiscop, actualii adjuncti ai Inspectoratului, dar si col. Danut Antonache, care in prezent se afla la sefia serviciului Logistica din cadrul inspectoratului. In prezent, Flavius Chiscop este imputernicit la comanda inspectoratului, iar Ninel Bajenaru si Janica Bordeianu sint adjunctii inspectoratului. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
SOfer, acum 4550 zile, 11 ore, 10 minute, 9 secunde
Astazi masina domnului Vasilica Tarala a fost implicata intr-un accident in bucuresti cu fuga de la fata locului. La volan banuiesc ca era fiul.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.