Ultima oră

Campanie verde cu tombola la Focsani

Iulia Crețu
25 aug 2009 898 vizualizări
Functionarii sint chemati la munca volunara in timpul programului de lucru

Astazi va avea loc in Focsani campania de mediu "Ofensiva verde continua", eveniment organizat de Ministerul Mediului si Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, in colaborare cu Primaria Focsani, Consiliul Judetean si Prefectura Vrancea. Ofensiva de ecologizare va cuprinde o campanie de colectare a deseurilor electrice si electrocasnice, echipamentele vechi putind fi aduse la centrele provizorii din cartierul Bahne "" piata, parcare Stadion Sud, cartier Obor, cartier Gara - parcare si in zona Centru "" vizavi de sucursala Electrica. O campanie similara se va organiza si in comuna Rastoaca. Actiunile vor preceda inaugurarea primului centru regional de colectare a DEE-urilor la standarde europene in municipiul Focsani. De asemenea, evenimentul acaparat ca mediatizare de presedintele Consiliului Judetean, care inivita cetatenii sa stringa gunoaiele, dar care a evitat ieri sa raspunda reporterilor daca si el va veni la munca de jos, propune si activitati de ecologizare a Cringului Petresti. Pentru curatenia zonei de agrement, programata azi intre orele 9.00 si 12.00, prin institutiile publice s-au facut liste cu functionarii care vor pune mina pe manusi de plastic si vor re-inverzi paduricea. Prefectul Raluca Dan ne-a declarat ca nu a obligat pe nimeni sa faca munca voluntara in timpul programului oficial de lucru, dar ca a transmis invitatia venita de la Bucuresti tuturor serviciilor publice deconcentrate. "Daca vor sa mearga, e foarte bine!", ne-a spus prefectul. Dupa amiaza, la Casa de Cultura "Leopoldina Balanuta" va fi organizata si o tombola cu premii constind in aparatura electrocasnica oferita de unul din partenerii evenimentului pentru cetatenii responsabili care vor depune deseuri electrice si electrocasnice la centrele amenajate provizoriu. Spectacolul va fi sustinut de artistul folk Mircea Vintila, incepind cu ora 17.00. Daca vreti sa scapati de electrocasnicele vechi, puteti apela linia telefonica 0244/521.000. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.