Ultima oră

Guvernul a reatestat domeniul public al judetului Vrancea

Mihaela Beșleagă
30 iul 2009 833 vizualizări
In inventar sint cuprinse bunuri imobile ce apartin domeniului public, printre care si doua WC-uri si o hazna

Domeniul public al judetului Vrancea a fost din nou atestat, dupa ce Guvernul a aprobat o hotarire prin care a modificat o anexa ce cuprindea inventarul bunurilor ce apartin domeniului public din comuna Gugesti. "Necesitatea modificarii si completarii Hotaririi Guvernului nr. 908/2002 rezida din faptul ca de la data atestarii inventarului bunurilor apartinind domeniului public al comunei Gugesti si pina in prezent s-au constatat o serie de inadvertente, cum ar fi: cazuri de bunuri eronat inregistrate sau situatii in care anumite categorii de bunuri si-au schimbat regimul proprietatii ca urmare a unor transferuri din domeniul public al localitatii in domeniul public al judetului, din domeniul public in cel privat al localitatii, precum si achizitionarea unor imobile noi", se arata in nota de fundamentare semnata de vicepremierul Dan Nica, la Hotarirea Guvernului nr. 726/2009 pentru modificarea anexei nr. 26 la Hotarirea Guvernului nr. 908/2002 privind atestarea domeniului public al judetului Vrancea. Astfel, s-a modificat anexa prin care s-a atestat domeniului public al comunei Gugesti, conform unui inventar in care sint cuprinse 147 de bunuri imobile ce apartin domeniului public, precum sediul primariei, monumentul eroilor, caminul cultural, piata agroalimentara, scolile, pasunile, dar si doua corpuri WC si o hazna. Bunurile imobile cuprinse in anexa nu fac obiectul unor cereri de reconstituire a dreptului de proprietate privata sau de restituire si nu constituie obiectul vreunui litigiu, dupa cum sustin autoritatile locale. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.