Ultima oră

Auto Tivoli s-a lansat la Focsani

Daniel Garleanu
1 iul 2009 1271 vizualizări
In show-room vor fi prezente marci precum Fiat, Alfa Romeo si Lancia u investitia amenajarii acestui Centru Integrat de Vinzari si Servicii se ridica la 2 milioane de euro

Show-room-ul Auto Tivoli s-a deschis oficial ieri la Focsani. Evenimentul a strins citeva oficialitati locale dar si pe Ambasadorul Italiei in Romania, Mario Cospito si presedintele Auto Italia, Erbert Stein. Noul concesionar in reteaua Auto Italia Group, Auto Tivoli, se gaseste la iesirea din Focsani catre Garoafa, pe Calea Moldovei km 185^585 si masoara 5.000 de mp. Investitia amenajarii acestui Centru Integrat de Vinzari si Servicii se ridica la 2 milioane de euro, bani care au fost asigurati de unul dintre cei mai mari dealeri auto din zona, Stan Sima, alaturi de concernul Auto Italia. Auto Tivoli a creat 50 de locuri de munca, angajatii fiind pregatiti in domeniul auto prin cursuri de specialitate. "Chiar si in aceste conditii de criza trebuie sa facem treaba. Este foarte greu sa ne descurcam cu cei 800 de euro pe care ii da statul pentru programul Rabla pentru ca in alte tari europene ajutorul de la stat este mult mai mare. Investitia am facut-o pentru a crea locuri de munca", a spus Stan Sima. "Multumim organizatorilor acestui eveniment pentru ca au facut o punte de legatura intre cele doua tari latine", a declarat Mario Cospito, care a venit la Focsani cu elicopterul. Prefectul Raluca Dan, primarul Decebal Bacinschi, vicepresedintii Consiliului Judetean Mircea Diaconu si Dragos Birladeanu, prezenti la eveniment, au probat scaunele masinilor de lux si au participat la taierea panglicii. "Ma bucur ca se numeste Auto Tivoli pentru ca noi avem relatii bune cu orasul Tivoli, acolo lucrind multi romani. Noi am avut discutii cu autoritatile de acolo care au sustinut ca sint multumiti de romanii care muncesc in acea zona", a spus edilul Decebal Bacinschi. In show-room vor fi prezente marci precum Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo si Lancia, urmind ca ulterior sa se alature si alte marci de renume. Inchiderea evenimentului s-a petrecut pe acorduri de muzica italiana si romaneasca interpretate de Ciro di Luca, un cintaret de origine italiano-romana. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.