Ultima oră

13 primari la Bucuresti dupa bani europeni

Daniel Garleanu
25 iun 2009 1204 vizualizări
Ieri, in Capitala a avut loc o întilnire între 13 primari din Vrancea si reprezentanti ai Ministerului Dezvoltarii Regionale si Locuintei, pe tema absorbtiei fondurilor europene.

Intilnirea a fost organizata de senatorul Sorina Placinta, care si-a exprimat incintarea fata de numarul mare de primari prezenti la Bucuresti. Edilii din Andreiasu de Jos, Dumitresti, Brosteni, Chiojdeni, Dumbraveni, Reghiu, Mera, Paunesti, Cimpineanca, Poiana Cristei, Suraia, Vintileasca si Tifesti s-au aratat interesati de fondurile puse la dispozitie de Uniunea Europeana prin intermediul MDRL. "Este foarte bine ca s-au prezentat primarii la sedinta pentru ca au reusit sa acumuleze informatii utile pe care sa le folosesca in teritoriu. Proiectele in desfasurare din comunele vrincene au nevoie de suport financiar european dar si de oameni bine informati", ne-a spus Sorina Placinta. S-au purtat discutii in legatura cu proiectele de alimentare cu apa si reabilitare drumuri, precum si proiecte desfasurate prin Compania Nationala de Investitii. Primarii vrinceni au prezentat stadiul proiectelor aflate in desfasurare si au expus reprezentantilor guvernamentali problemele pe care le intimpina, la nivel local, in finalizarea documentatiei pentru a aplica la proiectele din fonduri europene. Ei au fost asigurati de specialistii MDRL ca vor primi tot sprijinul necesar pentru ca banii europeni sa aiba destinatia plaiurilor vrincene. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 11 ore, 31 minute, 1 secunda
deci trebuie sa intelegem ca domnii primarivor fi scoliti de spec. MDRL ca banii europeni destinati plaiurilor vrincene sa aiba aceeasi destinatie ca cei de la alim. cu apa chiojdeni adica in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.