Ultima oră

De frica ordinii publice, nimeni nu vrea sefia politiei rutiere!

Dan Chiriac
30 mai 2009 1052 vizualizări
Ieri a fost ultima zi de inscrieri pentru concursul de ocupare a functiei de sef al Serviciului Politiei Rutiere din cadrul IPJ Vrancea.

Nici un ofiter nu si-a manifestat intentia de a candida pentru postul ramas vacant dupa ce subcomisarul Daniel Fatu si-a dat demisia dupa un accident rutier produs pe E 85. Atunci, Fatu a fost fortat sa renunte, iar interimar la comanda serviciului a fost numit comisarul sef Alexandru Cara. Cum ultimii doi sefi ai politiei rutiere nu au primit functii prea bune, dupa ce au fost schimbati, se pare ca nimeni nu-si mai doreste acest post. Comisarul sef Viorel Gheorghe si subcomisarul Daniel Fatu, ultimii sefi ai circulatiei vrincene, lucreaza in prezent la ordine publica, lucru care nu prea ii incurajeaza pe alti ofiteri sa candideze la un post care in viitor poate duce la functii mai putin caldute. Postul de sef al politiei rutiere urmeaza sa fie scos din nou la concurs, dar data nu a fost inca stabilita. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.