Ultima oră

Doamnele nu se mai rasfata la coafor si masaj

Iulia Nicolaie
18 apr 2009 1601 vizualizări
Sarbatorile pascale i-au mai scos din criza pe detinatorii de saloane de frumusete Pe vreme de criza nici frumusetea nu mai este ce a fost. In timp ce saloanele de masaj si intretinere corporala se inchid unul dupa altul, nici saloanele de coafura din judet nu se mai pot lauda cu clientela de alta data

"Criza se simte intr-adevar. Avem mai putini clienti, mai ales dintre cei care veneau periodic. Zilele acestea, fiind sarbatorile pascale, salonul s-a mai animat, dar nu ca in anii din urma", ne-a spus Mirela Popoiu, administrator la salon Unisex din Focsani, care in urma cu ceva timp oferea si servicii de intretinere corporala. Pastele i-a mai scos din criza pe detinatorii de afaceri in domeniul frumusetii, in aceste zile fiind ocupate majoritatea saloanelor, de cliente dornice sa intimpine Invierea Domnului cu un nou look. "Criza nu se mai simte atit de rau pentru ca se apropie si Pastele. A fost o perioada in care s-a simtit criza, acum vreo luna, cind nu mai veneau nici clientii fideli, chiar daca beneficiau de oferte speciale, precum un tratament gratuit la un tuns", povesteste Ramona Gheorghe, coafeza la salonul Bella Donna. Daca doamnele continua sa aiba grija de parul si de tenul lor, saloanele de masaj din oras se inchid pe capete, iar patronii spun ca este doar partial din cauza crizei economice, dar si din cauza faptului ca vrincencele nu sint prea deschise la ideea tratamentelor corporale sau a masajului. "Salonul nostru s-a inchis in primul rind pentru ca avem alte activitati pe care le desfasuram. Pot sa spun ca si criza financiara a fost un motiv pentru care am inchis, dar si faptul ca doamnele nu erau deschise la ideea de tratamente corporale", a precizat Mihaela Zamfir, administrator la fostul salon de masaj si intretinere corporala Souplesse. "Am inceput sa merg mai rar la coafor in aceasta perioada, trebuie sa mai facem si noi economii. Am venit acum doar sa ma tund, de vopsit ma vopsesc acasa", ne-a spus Alina, o clienta a unuia dintre saloanele de coafura. Daca centrele de infrumusetare si masaj se desfiinteaza, pe internet circula zeci de anunturi ale saloanelor de masaj erotic din Vrancea, sau ale persoanelor fizice care presteaza astfel de servicii la domiciliu. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 39 minute, 7 secunde
ce pacat!!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.