Ultima oră

Detinutii Penitenciarului Focsani au o camera intima

Nicoleta Cristea
10 apr 2009 1074 vizualizări
In Penitenciarul de Maxima Siguranta din Focsani a fost amenajat luna aceasta un spatiu destinat vizitelor conjugale ale detinutilor merituosi

"Accesul" la aceasta camera matrimoniala se va face insa numai pe baza de cerere, insa se pare ca momentan listele de asteptare nu au fost inca deschise. In alte penitenciare, care au de mai mult timp amenajata o astfel de camera "de nebunii", detinutii pot beneficia de astfel de intilniri o data la trei luni, iar durata unei vizite intime este de doua ore. In cazul celor care se casatoresc in penitenciar, termenul se poate prelungi pina la 48 de ore. Vizita intima se acorda in baza aprobarii directorului penitenciarului, la solicitarea scrisa a persoanei private de libertate, dar numai in cazul in care nu are abateri la activ. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.