Ultima oră

De 400 X Te iubesc

Iulia Crețu
25 feb 2009 910 vizualizări
Cuplurile de indragostiti au primit de la primarul tinerilor certificate care le atesta casatoria pentru o zi, de Sarbatoarea Dragobetelui

Tinerii liceeni din Focsani s-au grabit ieri la "ofiterul Starii Civile". De Dragobete, adolescentii au ales sa isi declare dragostea si sa se casatoreasca pentru o zi. Cel care a oficiat relatiile a fost primarul tinerilor, Mohamad Hadad. Alaturi de el au stat ajutoarele lui Cupidon, colegi de scoala, care i-au legat pe indragostiti de degetul cel mic de la mina cu fire albe si rosii. Consiliul Local al Tinerilor Focsani a avut ieri un teanc de 200 de certificate de casatorie, un numar dublu fata de anul trecut, cind indragostitii "alergau dupa noi pentru ca doreau un certificat si noi nu mai aveam". Martorul dragostei dintre tineri, dar nu numai, a fost Mihai Eminescu, biroul de semnare a certificatelor fiind chiar sub bustul poetului. "Consiliul Local al Tinerilor Focsani atesta casatoria pentru o zi a cuplului, atins de sagetuta lui Cupidon, care isi declara dragoste nemarginita cu ocazia sarbatorii de Dragobete. Cei doi se accepta unul pe celalalt cu defecte si calitati si promit sa-si fie alaturi unul altuia la bine si la rau, pina descopera nepotrivire de caracter. Martorii acestei uniuni sint Inaltele Institutii Divine si CLT Focsani", le-a citit primarul tinerilor indragostiti, care au fost de acord, au semnat ca sot si sotie si s-au sarutat pentru a parafa unirea si trainicia sentimentelor. Unii tineri mai nonconformisti erau curiosi daca primarul tinerilor are puterea de a lega in casatorie si"¦ persoane de acelasi sex. In acest sens, la "ofiterul de iubire" s-au prezentat un cuplu de baieti si unul de fete. In ciuda micilor rautati, in jurul statuii lui Eminescu a plutit ieri dragostea. Iubaretii au primit si ciocolatele cu rom pentru a avea o zi cit mai dulce. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.