Ultima oră

Jandarmii au facut liniste cu niste amenzi

Iulia Crețu
16 feb 2009 938 vizualizări
Autogara din Focsani este una dintre cele mai zgomotoase zone ale municipiului. Nu atit din pricina masinilor de aici, dar si din cauza scandalagiilor.

Jandarmii au fost sesizati in acest week-end de locuitorii din zona ca linistea le este perturbata de niste "elemente infractoare". La fata locului, oamenii legii au impartit nu mai putin de 6 amenzi, sanctiunile fiind cuprinse intre 100 si 400 lei. In afara acestora, jandarmii au mai avertizat contraventional alte doua persoane. "Efective din structura mobila a Inspectoratului de Jandarmi Judetean au desfasurat in municpiul Focsani o actiune pentru descurajarea prezentei elementelor infractoare si in scopul prevenirii si descoperirii faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice. Zonele vizate au fost Piata Moldovei si Autogara", a declarat lt. Sorin Hunea, purtatorul de cuvint al jandarmilor. Astfel de razii vor mai continua. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.