Ultima oră

Hoti din apartamente, la 17 ani

Dan Chiriac
4 feb 2009 1109 vizualizări
Doi minori au spart locuinta unui focsanean plecat in Italia, de unde au furat bunuri de 15.000 lei u alti trei tineri au fost retinuti de politisti dupa ce au subtilizat niste biciclete

Politistii au retinut pentru cercetari mai multi tineri acuzati ca au furat din Focsani. Marti dimineata, politistii focsaneni au fost sesizati despre faptul ca autori necunoscuti, prin escaladarea unei ferestre, au sustras mai multe bunuri din locuinta unui focsanean. Din primele cercetari efectuate se pare ca in perioada 20 decembrie 2008 "" 2 februaire 2009, in timp ce partea vatamata se afla in Italia, Ionut C., 17 ani, din comuna Vulturu si Marian F., 17 ani, din Marasesti, ar fi patruns prin efractie in locuinta barbatului, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, in valoare de aproximativ 15.000 lei. Bunurile au fost gasite si predate victimei iar minorilor li s-a intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunii de furt calificat. De asemenea, in noaptea de 2/3 februarie, politistii i-au prins in flagrant pe Nicolae Luanca, 19 ani, din Uricani, judetul Hunedoara, cu domiciliu fara forme legale in comuna Virtescoiu, Liviu Mihaiu, 20 ani, din comuna buzoiana Pogoanele, cu locuinta tot fara forme legale in Virtescoiu si Sergiu Onica, 18 ani, din comuna Virtescoiu. Acestia sint cercetati in stare de libertate, pe motiv ca ar fi sustras mai multe biciclete din scara unui bloc din Focsani. Bunurile au fost recuperate de politisti. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 21 ore, 27 minute, 22 secunde
FELICIT D-NII POLITISTI PENTRU REZULTATE SI SPER SA NU FIU NEVOIT SA -MI CAUTE BUNURILE SUSTRASE DE VREUN ASTFEL DE NETREBNIC.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.