Ultima oră

Sofer de ambulanta si agent de politie, martori la proces

Daniel Garleanu
15 ian 2009 1258 vizualizări
Reprezentantul politiei, impreuna cu soferul ambulatei care au fost prezenti la accidentul de anul trecut din februarie de pe raza comunei Maicanesti vor fi chemati ca martori la procesul in care este judecata vrinceanca Nicoleta Duma

Este vorba despre accidentul in urma caruia un tinar si-a pierdut viata, dar care a si condus la descoperirea de stupefiante in torpedoul masinii. Mama celui decedat incearca din rasputeri sa dovedeasca faptul ca nu Nicoleta Duma ar fi fost la volanul masinii, ci Florin Radulescu, care de altfel este si proprietarul masinii. Aceasta a solicitat ieri din nou ca Duma si Radulescu sa se prezinte la proces, pentru a se afla adevarul, dat fiind ca cei doi sint in Italia. "Pina si Basescu s-a dus la audieri", a spus obidita femeia. Ieri a fost audiat ca martor fratele lui Emilian Constantinescu, cel care in urma cu un an a decedat, dar si soferul masinii care se afla in urma celor trei. Din marturia celor doi insa nu s-a putut stabili concret cine a condus in momentul in care masina s-a rostogolit de trei ori. In vederea stabilirii conducatorului auto, avocatul mamei victimei a solicitat verificarea probelor biologice de pe de air-bag-ul de la volanul masinii si amprentele de pe volan si maneta de viteze, insa expertiza a fost respinsa de instanta, pe motiv ca in momentul accidentului pasagerii nu aveau puse centurile de siguranta, astfel incit oricare dintre ei ar fi putut intra in contact cu acestea. Instanta a hotarit aminarea procesului pina in februarie, cind vor depune marturie si cei doi, soferul ambulantei si politistul, care au ajuns printre primii la fata locului. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 8 ore, 59 minute, 21 secunde
n-a condus ,da ce cauta cu infractoriiiiii??????
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.