Ultima oră

Prim-procurorul Ion Lefter: Am mandat pina in 2012

Dan Chiriac
13 dec 2008 799 vizualizări
Seful Parchetului nu se teme ca ar putea fi schimbat de noua putere

Odata cu aproprierea instalarii noii puteri in Romania, prin institutiile publice incepe sa bata din nou vintul schimbariilor. Cel mai vechi sef de institutie din judet, prim-procurorul Ion Lefter, nici nu se gindeste ca ar putea fi schimbat din cauza modificarilor politice. "Sint cel mai vechi sef de institutie din Vrancea in urma concursurilor pe care le-am sustinut, nu pentru ca asa a vrut un Guvern sau altul. Am mandat sa fiu prim-procuror pina in 2012 si nu mi se pare normal ca de fiecare data cind se schimba puterea toti sefii sa fie schimbati", a spus prim-procurorul Ion Lefter. Acesta a instituit alte regului de disciplina in sediul institutiei pe care o conduce. Toti cei care vin la Parchet sint obligati sa-si inchida telefoanele sau sa le lase la intrare. Masura este valabila pentru politistii, avocatii sau jurnalistii veniti in interes de serviciu. "Mi se pare o regula de bun simt sa nu mai fie folosite telefoanele mobile in interiorul Parchetului. Si eu, cind merg la forurile superioare, imi inchid telefonul. Nu moare nimeni daca renunta pentru citeva minute la acesta!", spune prim-procurorul. Se pare ca masura a fost luata si pentru ca telefoanele mobile sa nu fie folosite ca aparate de inregistrat sau pentru a trimite informatii sensibile din interiorul institutiei, in special in timpul anchetelor. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.