Ultima oră

Inchisoare pentru ca nu si-a pazit ciinii

Nicoleta Cristea
21 nov 2008 758 vizualizări
Maria Iordache, focsaneanca in virsta de 65 de ani judecata pe motiv ca doi vecini de cartier au fost agresati de maidanezii pe care ii tine nesupravegheati, a fost condamnata la 6 luni de inchisoare cu suspendare.

Decizia Judecatoriei Focsani nu este insa definitiva, ea putind fi atacata cu apel. Cu toate ca vecinii agresati, Marian Gelu Paris si Vasile Axinte, nu s-au constituit parti civile impotriva inculpatei, femeia tot trebuie sa plateasca catre Spitalul Judetean de Urgenta "Sf. Pantelimon" Focsani suma de 122 lei, plus dobinda legala aferenta pina la achitarea integrala a debitului, reprezentind cheltuielile de spitalizare cu cea de-a doua parte vatamata. Alti 300 de lei trebuie sa ii plateasca drept cheltuieli judiciare catre stat. Maria Iordache a fost trimisa in judecata "pentru neluarea masurilor de prevenire a atacului canin de catre proprietarul ciinelui sau detinatorul temporar al acestuia asupra unei persoane", in urma plingerilor facute de victime la Politie. Procurorii au ajuns la concluzia ca agresiunile petrecute in noiembrie si decembrie anul trecut exista, cu toate ca Maria Iordache a sustinut ca cei cinci maidanezi pe care ii are in curte nu au atacat pe nimeni. (N. CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 12 ore, 16 minute, 25 secunde
ASA LE TREBUIE ASTFEL DE PROPRIETARI,MAI ALES CEI CE DETIN CAINI COMINITARI CARE NU SE POT STAPINI....PAI NU STIU DE CE PRIMARIA SAU CINE SE OCUPA DE ASA CEVA DE CE NU INTERVINE SA CONSTRUIASCA UN citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.