Ultima oră

Animalutele din Madagascar 2 ajung in avanpremiera la Focsani

Mihaela Beșleagă
19 nov 2008 755 vizualizări
Simbata puteti urmari simpatica animatie la Casa de Cultura a Sindicatelor Dupa cea mai nastrusnica si mai coplesitoare comedie de familie a anului 2005, Madagascar , îi puteti urmari pe cei patru strengari patrupezi, în mult asteptata continuare, Madagascar 2

Evadare din Africa", o supercomedie mai zapacita, mai duioasa si mai vesela decit prima. Focsanenii, cu mic, cu mare, vor fi printre primii romani care pot urmari la cinematograf desenul animat. Simpatica animatie va rula in avanpremiera simbata, 22 noiembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor "Leopoldina Balanuta", de la orele 17.00 si 19.15, tariful unui bilet fiind 10 lei. Premiera nationala a filmului va fi pe data de 28 noiembrie. în vara lui 2005, "Madagascar" a fost animatia cu cel mai mare succes la public, atit in tara cit si in strainatate, cu incasari de peste 500.000.000 dolari in toata lumea, ceea ce a facut ca productia sa devina cea mai buna comedie de familie a anului 2005. Leul tantos, zebra guraliva, girafa sperioasa si hipopotamul istet, cei patru prieteni newyorkezi mai bine cunoscuti sub numele de Alex, Marty, Melman si Gloria, au devenit cvartetul cel mai indragit din tot sezonul. In partea a doua, cei patru prieteni au evadat de la Zoo din New York si au naufragiat in inima continentului african. Acolo, animalutele care vazusera lumina zilei in gradina zoologica civilizata din New York, au dat ochii pentru prima data cu membrii propriei specii. Africa pare un loc plin de maretie, dar sa fie oare mai bine aici decit acasa, in Central Park? Spectatorii vor afla acest lucru pina la finalul filmului, timp in care vor trece, impreuna cu simpaticii eroi animati, prin multe aventuri haioase, dar si pline de invataminte. Printre vocile care dau viata personajelor se afla si vedetele de la Hollywood Ben Stiller, Alec Baldwin, David Schwimmer, Cedric the Entertainer si Chris Rock. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.