Ultima oră

Delia va imbraca rochia de mireasa a Nausicai Mircea

Silvia Vrînceanu Nichita
12 nov 2008 2973 vizualizări
La editia din primavara a festivalului de moda Bucharest Fashion Week", rochia de mireasa a Nausicai a fost imbracata de Andreea Banica

Casa de moda Nausica din Focsani va prezenta o colectie speciala la editia din aceasta toamna a festivalului de moda "Bucharest Fashion Week", produs in colaborare cu Fashion TV si care a debutat marti, la hotelul Rin din Bucuresti. Rochia de mireasa creata de Nausica Mircea, sotia prefectului Dragos Mircea, va fi imbracata la finalul prezentarii sale de cintareata Delia, care a primit incintata propunerea casei de moda din Focsani. Colectia de rochii de seara va fi prezentata joi seara, in a doua zi a festivalului. "Am creat o colectie de 20 de rochii de seara, in care am folosit cu generozitate albastru puternic, verde, bordo. Am mers pe tendintele actuale si sper sa placa publicului. Rochia pe care o va purta Delia este batuta in cristale si in proportie de 90 % este cusuta manual. Cu toate ca ea nu a vazut-o inca, este creata dupa dimensiunile ei", ne-a spus Nausica. La editia din aprilie a acestei manifestari, Nausica a convins-o si pe Andreea Banica sa imbrace o rochie de mireasa, cu putin timp inainte de nunta ei. Aceasta este cea de-a treia editie a festivalului la care participa casa Nausica Mode. Dupa "Bucharest Fashion Week", rochiile vor fi prezentate si in cadrul unui eveniment organizat de Ambasada Romaniei din Paris, pe 1 decembrie. Nausica pregateste si o colectie speciala de rochii pentru revelionul 2008-2009 ce va fi prezentata la evenimentul "Femeile anului", pe 14 decembrie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.