Ultima oră

Instantele vrincene si-au numarat dosarele

Nicoleta Cristea
1 nov 2008 586 vizualizări
In perioada iulie - septembrie anul acesta pe rolul celor patru instante din judetul au fost nou înregistrate aproximativ 5.650 de cauze, din totalul de 11.024 de dosare care sint pe masa judecatorilor.

Volumul de activitate al Tribunalului Vrancea este, potrivit statisticii, intr-o usoara crestere, comparativ cu trimestrul III din 2007, cu 2.458 de dosare de solutionat, insa cel mai mare numar de dosare s-a inregistrat la Judecatoria Focsani "" 6.355, Judecatoriile Panciu si Adjud avind 1.250, respectiv, 961 de cauze pe rol. Judecatoria Focsani a avut cu aproximativ 1.100 dosare mai mult de solutionat fata de aceeasi perioada a anului trecut. Si la Judecatoria Panciu a crescut volumul de activitate, in timp ce la Adjud s-a inregistrat o scadere a numarului de cauze aflate pe rol. "Dintre sectiile Tribunalului, numarul cel mai mare de dosare de solutionat a fost inregistrat la Sectia comerciala si de contencios administrativ-fiscal, magistratii acesteia avind de judecat 1.012 cauze, la care se adauga si 664 de cauze avind ca obiect falimentul unor societati comerciale. De altfel, volumul de activitate al acestei sectii este in crestere", a aratat consilier Carmen Dantis, purtatorul de cuvint al Tribunalului. (N. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.