Ultima oră

Prefectul a fost nas mare

Silvia Vrînceanu Nichita
22 sep 2008 4417 vizualizări
Si Miron Mitrea a fost simbata socru mare, nas fiind deputatul de Vrancea Cristian Dumitrescu

Prefectul Dragos Mircea a fost simbata nas pentru a patra oara. Sotii Nausica si Mircea Dragos au decis sa fie parinti spirituali pentru tinara familie formata din Anca si Ciprian Moisei. Cununia religioasa a fost oficiata simbata, de un sobor de trei preoti, in frunte cu parintele Costica Tache, la biserica «Adormirea Maicii Domnului" Jelaboi, pe fondul cintarilor religioase interpretate de Corul Pastorala. Prefectul crede ca este de datoria oricarei familii de buni crestini sa aiba fini si spune ca va cununa cu placere si altadata. Prospatul insuratel este fiul Rodicai Davidean, directoarea filialei de Cruce Rosie, care a fost insotita de vechiul sau partener, Marian Bobocea, fostul director al Oficiului pentru Protectia Consumatorilor. Mirii, care au stralucit prin eleganta, la fel ca si nasii, de altfel, au avut parte de o nunta reusita la care a petrecut multa lume buna. A tinut sa le ureze casa de piatra si deputatul George Baesu, care este vicepresedinte al Crucii Rosii Romane si presedinte al filialei vrincene. Cum sotia lui a nascut zilele trecute o fetita, deputatul a venit la nunta insotit de fiul sau. Alaturi de Rodica Davidean au fost si citiva colaboratori din strainatate, care s-au declarat incintati de obiceiurile romanesti specifice nuntii. Atmosfera a fost animata de cintareata Andreea Banica, care nu s-a lasat pina cind nu a ridicat toti invitatii de pe scaune. Tot simbata, citiva social-democrati din judet, alesi pe sprinceana, in frunte cu Marian Oprisan, au petrecut la casatoria fiului cel mare al fostului deputat de Vrancea Miron Mitrea. Nas a fost deputatul de Vrancea, social-democrat desigur, Cristian Dumitrescu, care rivneste la un nou mandat. Presa centrala a relatat ca nunta lui Vlad Dan Mitrea, de 27 de ani, cu Cristina Cristescu a semanat cu un congres PSD, pentru ca nuntasii au fost colegi si oameni de afaceri din zona de interese a fostului ministru al Transporturilor. în afara de Mircea Geoana, Ion Iliescu si Victor Ponta, toti greii PSD au venit sa-l felicite pe socrul mare. Miron Mitrea, care a fost insotit de Manuela, actuala sa sotie, s-a declarat incintat de alegerea facuta de fiul sau.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.